dds

Feest! Download de DDS app in the AppStore (Apple)

Binnenlandapr 20 2022, 13:16
Goed nieuws voor alle mobiele gebruikers van De Dagelijkse Standaard. Jouw favoriete nieuws- en opiniewebsite heeft nu namelijk een eigen iOS-app. Jawel, echt waar. Je kunt 'm hier gratis en voor niets downloaden. 
Het is feest bij De Dagelijkse Standaard vandaag. Waar we vorige week ons nieuwe design lanceerden kunnen we daar nu namelijk een heel mooie nieuwe stap aan toevoegen: vandaag staat onze eigen iOS (Apple) app klaar. Je kunt gewoon naar de AppStore gaan van Apple en 'm daar downloaden. Gratis, snel, noem maar op. Zo hoef je op je mobiele voortaan niet meer in je browser naar de website te gaan.
En ja, de app werkt heel goed. Je kunt inloggen met Facebook, je kunt reacties achterlaten (die ook te zien zijn op de webversie), je kunt notificaties ontvangen, en - oh ja - je kunt ook nog eens de "nachtmodus" activeren zodat je ogen rust krijgen. 
De Androidversie komt er ook aan - dat zal denk ik morgen of overmorgen zijn. Als die er is kondigen we dat natuurlijk even aan hier. Geen zorgen!
Maar voor nu is het dus (alleen) voor mensen met een iPhone. Download de app en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de meest aansprekende columns! En duizendmaal dank natuurlijk voor jullie steun aan DDS via BackMe. Alleen zo kunnen we deze enorme verbeteringen doorvoeren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten