30014176607 1e3a4569dc c

Triomf voor FVD Flevoland: Onderzoek naar schadelijke stof uit windmolens afgedwongen

Binnenlandnov 09 2023, 13:00
In de schaduw van de reusachtige windmolens die onze horizon vervuilen, heeft FVD Flevoland een straal van hoop door de duisternis van het groene fanatisme geschoten. Met een klinkende overwinning in de Provinciale Staten heeft de partij een onderzoek afgedwongen naar de sluipende vergiftiging van onze natuurlijke omgeving door Bisfenol A, een stof die door het RIVM al eerder is gelinkt aan potentieel ernstige gezondheidsschade.

Gisteravond is onze motie voor een onderzoeksvoorstel naar deze schadelijke stof aangenomen! @FVD__Flevoland is blij dat de meerderheid van de Flevolandse Statenleden dit gevaar erkent. We hopen dat er snel meer duidelijkheid komt over de aanwezigheid van Bisfenol A in Flevoland.

Image
René Woensdregt
René Woensdregt
@rene_woensdregt

Gisteren heb ik in de Provinciale Staten namens #FVD een motie vreemd ingediend om het college er toe te zetten onderzoek te laten doen naar de stof #bisfenol. Reden hiervoor is de constante berichtgeving omtrent dit onderwerp en het gebrek aan onderzoek.

51
Reply
De aangenomen motie, die pleit voor onderzoek naar deze stof in het oppervlaktewater en de bodem rondom onze windparken, werd breed gedragen. Een duidelijk signaal dat het tij aan het keren is en de volksgezondheid eindelijk weer prioriteit krijgt. De ironie ontgaat niemand: de windmolens, de heilige graal van de klimaatkerk, kunnen de boosdoeners zijn achter de verspreiding van een kankerverwekkende stof. Is dit de groene utopie die ons beloofd werd? Het lijkt er meer op dat de groene droom een nachtmerrie is, waarin de gezondheid van mens en milieu wordt opgeofferd op het altaar van een ideologie die niet terugdeinst voor zelf sabotage.
FVD Flevoland neemt geen genoegen met halve maatregelen en loze beloftes. Het eist concrete stappen, onderzoek en transparantie. De aangenomen motie is een testament van FVD's onwrikbare toewijding aan de mensen die zij vertegenwoordigen, en een klap in het gezicht van degenen die denken dat ze ongezien met onze gezondheid kunnen spelen.
Terwijl het College van Gedeputeerde Staten nu op de klok kijkt om met een onderzoeksvoorstel te komen, zit FVD Flevoland al op het puntje van hun stoel. De partij, gesteund door 50PLUS, staat klaar om de resultaten te gebruiken als munitie in hun strijd voor een veiliger, gezonder en wijzer Flevoland.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Laat dit een les zijn voor de windmolenadepten en de klimaatdoemdenkers: de waarheid kan niet eeuwig in de schaduw blijven. FVD Flevoland heeft een licht aangestoken dat de weg zal verlichten naar een toekomst waarin we niet langer gegijzeld worden door de gevaren van onze eigen goedbedoelde maar slecht uitgevoerde groene revolutie. FVD toont aan dat zij niet alleen de wachters zijn van de democratie, maar ook de beschermers van onze gezondheid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten