2048px barrow offshore wind turbines nr

Held van de groene revolutie nu milieubedreiger? RIVM onderzoekt coating windmolens

Binnenlandokt 12 2023, 18:00
Het nieuws dat het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) vaststelt dat de coating van onze immer uitdijende vloot aan windmolens wel eens schadelijk zou kunnen zijn voor ons milieu, kan wel eens inslaan als een bom in de linkse klimaatkerk. Tijdens de Provinciale Staten van Flevoland, op voorspraak van Forum voor Democratie en 50PLUS, lag de nadruk op het gevaar van de stof Bisfenol A - die dus wel eens gedumpt zou kunnen worden door dezelfde windmolens die onze planeet zouden moeten reddden. Windmolens die dus van helden plots schurken worden - wie had dat gedacht?
De windmolen, ooit de held van de groene revolutie, kan zich wel eens ontwikkelen tot de aartsvijand van moeder aarde. De coatings, bedoeld om deze groene reuzen te beschermen tegen roest, zouden wel eens vol kunnen zitten met stoffen die schadelijk zijn voor zowel onze gezondheid als het milieu. Kan je het je voorstellen? De windmolen, symbolisch voor groene energie, die eigenlijk net zo giftig is als een kolencentrale.
En wie eet er nu geen vis of oesters uit onze prachtige Noordzee? Precies, bijna iedereen wel. Gaat onze nieuwe toekomst in duurzame energie ook zorgen voor een toekomst waarin we onze eigen producten van de zee niet meer kunnen consumeren door het gif dat we er zelf in dumpen?
Het wordt hoog tijd dat politiek Den Haag, en dan met name de groene partijen, wakker worden en de harde feiten onder ogen zien. Zo worden ze terecht gewezen door het Flevolandse FVD statenlid René Woensdregt, die aangeeft: "Statenleden zijn wel in staat windmolens te plaatsen, maar wanneer er mogelijke risico’s ten aanzien van de volksgezondheid blijken te zijn, zijn zij uiterst terughoudend in hun besluit tot eventueel onderzoek. Terwijl het een hoofdtaak is van de overheid om zorg te dragen voor de gezondheid van de burgers. Windmolenproducenten geven geen inzage geven over de samenstelling van hun producten. Als Forum Voor Democratie zien wij deze ontwikkeling als uiterst zorgwekkend. Bisfenol A is een levensgevaarlijke stof die niet onderschat mag worden.''
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites
Het is van essentieel belang dat we onze ogen openen en de waarheid onder ogen zien - onze windmolens, die ooit werden gezien door onze linkse vrienden als onze redders, zouden wel eens onze ondergang kunnen worden. De ironie!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten