Uitgekeken op jouw huidige woonkamer interieur? Onderneem deze stappen

Uitgekeken op jouw huidige woonkamer interieur? Onderneem deze stappen

Het interieur van jouw woonkamer moet helemaal fijn aanvoelen, je bent hier tenslotte dagelijks en je hele leven leidt je in de basis vanuit deze ruimte. Net als dat jij je zelf door de jaren heen ontwikkelt doet jouw smaak en voorkeuren qua interieur dat ook. Het interieur wat je vijf jaar geleden prachtig vindt kan je nu soms een beetje tegenstaan. Wij snappen als geen ander dat verandering soms noodzakelijk is om je goed te voelen in je woning. Daarom willen we je in deze blogs een aantal tips geven die voorkomen dat je halsoverkop allerlei nieuwe spullen gaat aanschaffen. Je kunt namelijk op een goed doordachte manier veranderingen aanbrengen waardoor je hele woning anders aanvoelt.

Start klein

Dat je uitgekeken bent op het huidige interieur in je woonkamer hoeft niet te betekenen dat je direct alle muren moet verven, al je meubels de deur uit moet gooien en je halsoverkop een heel nieuw interieur aan hoeft te schaffen. Met kleine aanpassingen kun je vaak al een enorm verschil maken. Ga bij jezelf eens goed na wat het precies maakt dat je uitgekeken raakt op het interieur. Probeer de ruimte eens voor te stellen met een andere indeling. Doet dit niet de truc? Ga dan eens na welk meubel je zou kunnen vervangen om een verschil te maken. Soms kan een kleine wisseling zoals een andere salontafel al een wereld van verschil zijn. Ook een andere kleur op de muur en andere accessoires kan ervoor zorgen dat je weer jarenlang vooruit kunt zonder hele ingrijpende veranderingen door te voeren.

Op zoek naar het vervangende item

Als je besloten hebt welke items je in jouw woonkamer gaat veranderen om een interieur te creëren waar jij weer gelukkig mee bent is het tijd om op zoektocht te gaan naar de perfecte vervangende items. Kijk bijvoorbeeld eens op de website van Sfeer.nl. Deze woonwinkel heeft locaties in Arnhem, Assen en Zwolle en biedt ook online een reusachtig assortiment. Zowel banken, eettafels, stoelen en salontafels van Sfeer.nl voldoen aan de hoogste kwaliteit zodat je nog jarenlang kunt genieten van jouw nieuwe interieur. Ook hebben zij de ervaren adviseurs in huis die met jou mee kunnen denken over veranderingen in je interieur.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties