-Michel Mulder- 'De realiteitszin van politiek Den Haag'

-Michel Mulder- 'De realiteitszin van politiek Den Haag'

Opiniejul 03, 8:57
Omdat één van de motoren van onze maatschappij - de boeren - niet zonder slag of stoot voorovergebukt de knoest van politiek Den Haag wenst te ontvangen, spreken narcistische politici als Paternotte en tasjesdrager Hermans hun ongenoegen uit over het 'activistische gedrag' van de voor hun leven en voortbestaan vechtende agrariërs.
Volgens D66-volksmenner Paternotte mag deze - volgens hem - waanzin geen plaats hebben in Nederland, en volgens crybaby Hermans ligt de grens toch echt bij intimideren en bedreigen, zoek je politici niet thuis op en laat je kinderen er altijd buiten. (https://www.ad.nl/politiek/politiek-is-dreigboeren-beu-deze-waanzin-mag-geen-plaats-hebben-in-nederland~aecf6ffe/)En dan vraag ik mezelf - met mijn hele grijze massa - toch echt af: in welk parallel universum leven deze 'volksvertegenwoordigers'?
Hoe wereldvreemd moet je als (R)overheidsfunctionaris zijn dat je de - letterlijk - doodsstrijd van de agrarische sector zo ongeveer onder het kopje terrorisme wegschrijft, terwijl je bewezen terroriserende daden als het onterecht kapot maken van duizenden gezinnen, het al jaren stelselmatig negeren van de Groningse schadevergoedingen en de staatsontvoeringen van bijna 1700 kinderen bagatelliseert als just another day at the office.
Onder de bezielende...... eeeuh vernietigende leiding van capo di tutti capi Rutte is onze (R)overheid zich daadwerkelijk gaan gedragen als een criminele organisatie, een maffia-clan bovendien die zo van de werkelijkheid en realiteit is losgeslagen, dat zij daadwerkelijk denkt stront te kunnen verkopen als zijnde the Golden Phoenix, een 800 euro kostend cakeje van banketbakkerij Bloomburry's in Dubai.
Politiek Den Haag is de grens van fatsoen, empathie, eerlijkheid, medemenselijkheid en volksvertegenwoordiging zo ver uit het zicht verloren, dat zelfs het meest accurate navigatiesysteem ze niet meer terug kan loodsen naar de kaders waarbinnen wetgeving nog leidend was, en de gapende kloof tussen kiezer en politiek zal met de huidige actoren nimmer meer gedicht worden.
Om in de agrarische termen te blijven: je oogst wat je zaait, en de toenemende haat en aversie waarmee politiek Den Haag zich geconfronteerd ziet is enkel en alleen te danken aan het eigen gedrag, dat uitblinkt in dedain, leugenachtige retoriek en een zichtbaar stuitende hekel aan het Nederlandse volk.
Wat uiteraard niet betekent dat wij als volk het 'beest' in onszelf los moeten laten middels geweld, want dat is de stok waarmee politiek Den Haag ons graag om de oren zal slaan, om aan te geven dat wij de overduidelijke agressor zijn.
Steun - geweldloos - elke sector die zich lijnrecht tegenover deze volksvijandige (R)overheid plaatst, alleen daarmee zal dit gezwel uiteindelijk verwijderd kunnen worden uit onze maatschappij.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten