LOL! Sophie Hermans zeurt en huilt tranen met tuiten tegen Caroline van der Plas

Dit is nog eens een mooi filmpje, zeg. Want VVD-fractievoorzitter (kuch, lach, hoest) Sophie Hermans kwam tijdens het boerenprotest-debat naar de microfoon om te eisen dat iemand iets doet als Wybren van Haga (BVNL) dingen zegt die zij niet door de beugel vindt kunnen gaan. Huh? Wat?

Je denkt natuurlijk dat het een grap is, maar nee, niets is minder waar. De VVD-kakelkip meent het echt. Terwijl Caroline van der Plas van BBB haar speech af kwam Hermans naar de interruptiemicrofoon om haar beklag te doen over iets dat Van Haga gezegd had.

Toen Van der Plas haar vertelde dat dit nogal vreemd is, omdat Van Haga over zijn eigen woorden gaat, en dit een kwestie is voor de voorzitter, antwoordde Hermans dat ze het daarmee eens is, dat dit dan ook gericht was aan de Kamervoorzitter, en dat Van der Plas er gewoon 'toevallig' stond.

Met andere woorden, ze onderbrak 'toevallig' het relaas van Van der Plas. Met een vraag over iets dat Van der Plas niets aanging.

Jongens, of Hermans is te achterlijk om kamerlid te zijn... of het was juist een briljante strategie om Van der Plas te laten wankelen.

Poll

Is Sophie Hermans

Kijk:

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

Ik heb werkelijk geen idee wat hier aan de hand is. Deze dame is of zo briljant dat haar politieke strategie onnavolgbaar is... of ze is de slechtste fractievoorzitter in de geschiedenis van de VVD. Iets anders kan ik onderhand niet meer maken van haar optredens in het parlement.

Iemand met een andere (betere) suggestie?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties