LOL! Sophie Hermans zeurt en huilt tranen met tuiten tegen Caroline van der Plas

Politiekjul 01 2022, 13:13
Dit is nog eens een mooi filmpje, zeg. Want VVD-fractievoorzitter (kuch, lach, hoest) Sophie Hermans kwam tijdens het boerenprotest-debat naar de microfoon om te eisen dat iemand iets doet als Wybren van Haga (BVNL) dingen zegt die zij niet door de beugel vindt kunnen gaan. Huh? Wat?
Je denkt natuurlijk dat het een grap is, maar nee, niets is minder waar. De VVD-kakelkip meent het echt. Terwijl Caroline van der Plas van BBB haar speech af kwam Hermans naar de interruptiemicrofoon om haar beklag te doen over iets dat Van Haga gezegd had.
Toen Van der Plas haar vertelde dat dit nogal vreemd is, omdat Van Haga over zijn eigen woorden gaat, en dit een kwestie is voor de voorzitter, antwoordde Hermans dat ze het daarmee eens is, dat dit dan ook gericht was aan de Kamervoorzitter, en dat Van der Plas er gewoon 'toevallig' stond.
Met andere woorden, ze onderbrak 'toevallig' het relaas van Van der Plas. Met een vraag over iets dat Van der Plas niets aanging.
Jongens, of Hermans is te achterlijk om kamerlid te zijn... of het was juist een briljante strategie om Van der Plas te laten wankelen.

Poll

Kijk:
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Ik heb werkelijk geen idee wat hier aan de hand is. Deze dame is of zo briljant dat haar politieke strategie onnavolgbaar is... of ze is de slechtste fractievoorzitter in de geschiedenis van de VVD. Iets anders kan ik onderhand niet meer maken van haar optredens in het parlement.
Iemand met een andere (betere) suggestie?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten