Filmpje! VVD-kakelkip Sophie Hermans wordt emotioneel als Wilders haar 'Rutte's tassendrager' noemt

Filmpje! VVD-kakelkip Sophie Hermans wordt emotioneel als Wilders haar 'Rutte's tassendrager' noemt

Vandaag barstte Sophie Hermans - fractieleider van de VVD in name only - bijna in tranen uit omdat Geert Wilders "de tassendrager" van Mark Rutte noemde. Een normale politica kan gemakkelijk omgaan met zulke milde beledigingen, maar niet de dochter van Loek Hermans. Mevrouw is immers opgevoed met een zilveren paplepel, en dus krijg je dit soort gezever.

LOL! Sophie Hermans (VVD) is vandaag viraal gegaan omdat ze een mooie confrontatie had met Geert Wilders, tijdens welke ze in tranen uitbarstte. Of bijna. De reden? Ze vond het niet lief van hem dat hij haar de tassendrager van Mark Rutte noemde. Nu is ze dat natuurlijk ook wel, maar ze wil blijkbaar niet dat anderen dat hardop zeggen.

Kijk maar naar de confrontatie tussen de twee Kamerleden:

Wilders was hier echt behoorlijk mild. Dat Hermans daar niet mee om kan gaan zegt meer over haar en over de druk waaronder ze staat nu haar eigen VVD nu haar achterban zich tegen het stikstofplan verzet, dan over Wilders' opmerkingen. "Tassendrager" is niet heel leuk, maar het is nou ook niet een opmerking waarvan je denkt, 'oh mijn God, dat gaat alle perken te buiten!' Nee. Het is een heel zachte manier om haar Rutte's loonslaaf te noemen, wat ze wérkelijk is.

Overigens is hier een foto waaruit blijkt dat ze... letterlijk Rutte's tassendrager is. Of was, in ieder geval:

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

Het zou mij niet verrassen als deze vrouw haar functie heel spoedig neerlegt. Als dochter van Loek Hermans is ze overduidelijk te bescherm opgevoed om zich te handhaven in het normale politieke debat.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer