Utrecht Centraal ondervindt overlast door georganiseerde criminele asielzoekers

Utrecht Centraal ondervindt overlast door georganiseerde criminele asielzoekers

Utrecht Centraal, een druk bezochte locatie in het hart van Nederland, blijkt te worden geteisterd door overlast veroorzaakt door georganiseerde groepen criminele asielzoekers. Onderzoek van Bureau Beke toont aan dat de politie in de eerste tien maanden van vorig jaar 1700 incidenten heeft geregistreerd rond het drukbezochte plein tussen Utrecht Centraal en winkelcentrum Hoog Catharijne, een hoger aantal dan in heel 2021.

Deze incidenten omvatten verdwenen portemonnees, gestolen kleding en vrouwen die worden nageroepen. Volgens het onderzoek bestaat een groot deel van deze groepen uit ongeregistreerde asielzoekers.

Deze situatie is zorgwekkend en verdient aandacht van de overheid en de samenleving. Het is belangrijk om deze kwestie aan te pakken met objectiviteit en respect voor alle betrokkenen. Oplossingen moeten gericht zijn op het verbeteren van de situatie en het waarborgen van de veiligheid en het welzijn van alle mensen rond Utrecht Centraal.

Geert Wilders is woest over deze situatie en twittert: ''Ze laten ISIS-terroristen en georganiseerde criminelen als asielzoekers toe in Nederland. Dit kabinet is niet alleen incompetent maar brengt onze burgers in groot gevaar. Ze moeten echt weg. Gá stemmen op 15 maart, stem ze weg en stem PVV!''

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Er moet een debat plaatsvinden waarbij met de vuist op tafel wordt geslagen. Er moet een oplossing komen zodat het voor iedereen die rond Utrecht Centraal verblijft het veilig en comfortabel kan zijn. Deze kwestie dient een prioriteit te zijn voor de overheid en de samenleving om ervoor te zorgen dat deze overlast wordt beëindigd. Deze overlastgevende asielzoekers horen zo snel mogelijk opgepakt te worden en het land uitgezet te worden!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties