FaRQgi XgAMzkyq

De heksenjacht gaat door! Derde sanctie voor Ongehoord Nederland

Binnenlandfeb 01 2023, 11:30
Het bestuur van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) heeft gisteren aangekondigd dat de derde sanctie zal worden opgelegd aan de omroep Ongehoord Nederland. Het partijkartel wil nu bloed zien. De uitzendlicentie van Ongehoord Nederland moet van dit hypocriete stelletje zo snel mogelijk worden ingetrokken.  
De oorlogszuchtige NSB66'er Sjoerd Sjoerdsma zegt in het AD: ,,De plek van Ongehoord Nederland in het publieke bestel is onhoudbaar geworden.’’ Ook het slappe VVD-Kamerlid Pim van Strien eist actie van staatssecretaris Gunay Uslu (Media), nu de NPO boetes blijft uitdelen maar niet doorbijt en Uslu vraagt de licentie van ON! in te trekken. ,,De dreigende impasse in het Mediapark waarbij iedereen elkaar aankijkt moet worden doorbroken. Hoeveel sancties heeft de NPO nodig? Acht? Tien?’’ Tot zover de liberale partijen die horen te staan voor de vrijheid van meningsuiting en de persvrijheid.
Zoals AD columnist Angela de Jong het al op schreef Ongehoord Nederland krijgt boete op boete terwijl BNNVara overal mee wegkomt. Het meten met twee maten begint gezond verstand Nederland de keel uit te hangen. Iedereen ziet wekelijks bij de NPO dat Israël wordt weggezet als een agressieve apartheidsstaat en dat Extinction Rebellion wordt bejubelt terwijl zij illegaal een snelweg bezetten. Nee Ongehoord Nederland moet kapot. Ongehoord Nederland dat een stem geeft aan Nederlanders die weigeren om het overheidsnarratief op het gebied van bijvoorbeeld woke, klimaat, stikstof en immigratie te geloven en zonder slag of stoot te accepteren.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Opvallend dat de Sjoerdsma's van de wereld hun mond houden als andere omroepen over de schreef gaan als zij antisemitisme en verzet tegen de overheid aanmoedigen. We weten allemaal waarom deze lieden dan zwijgen als het graf. Deze staatsomroepen hangen de weerzinwekkende globalistische agenda aan, ja dan is alles geoorloofd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten