shutterstock 1576562155

(UPDATE: GEVONDEN!) VERMIST! 14-jarige Bo van Veen is spoorloos. Vader vraagt online om hulp van oplettende burgers

Binnenlandnov 02 2022, 14:39
Dinsdagmiddag omstreeks 12 uur vertrok de 14-jarige Bo van Veen zonder haar ouders te informeren opeens vanuit Leeuwarden. Haar ouders weten niet waarom, wat ze aan het doen is, en hoe ze hierbij kwam. Wat ze wel weten is dat ze om 22:00 (plots) gezien werd in Amersfoort. Haar vader Björn vraagt daarom iedereen om hulp. UPDATE: Ze is gevonden!
Het is het ergste dat je kunt overkomen: je kind verliezen. De gedachte alleen al bezorgt alle ouders nachtmerries.
Daarom is het geen wonder dat Björn van Veen Twitter heeft ingeschakeld om zijn dochter van 14 te vinden. Haar naam is Bo. Ze komt uit Leeuwarden, waar ze gistermiddag opeens wegging.
Haar ouders weten niet waarom. Wat ze wel weten is dat Bo gisteravond om 22:00 werd gezien in Amersfoort. Ja, dat is nogal ver van huis. En daarom natuurlijk des te zorgwekkender.
In een update laat Bj¨orn weten dat Bo mogelijk nog steeds met "een groepje vrienden in Amstersfoort verblijft." Zeker weten doet hij dat niet, maar die informatie heeft hij wel ontvangen. De politie is naarstig op zoek.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Natuurlijk is het zaak dat iedereen in of rond Amersfoort meehelpt dit meisje te vinden. Misschien ze 'gewoon' dacht dat het leuk is om vrienden een soort van avontuur te hebben. Dat kan. Ze is immers 14 jaar oud. Maar bij vermissingen maak je je altijd de grootst mogelijke zorgen, want er kunnen ook heel andere dingen gaande zijn. Dingen waar je als ouder echt gek van kunt worden.
Dus, let op, en als je weet waar ze is of als je haar minstens gezien hebt, bel dan met 112.

UPDATE

Fantastisch nieuws! Bo is "in goede gezondheid aangetroffen in Amersfoort." Vader Björn dankt iedereen "voor het uitkijken naar Bo en het veelvuldig delen van mijn bericht eerder deze dag."
Daarop kunnen wij natuurlijk alleen maar zeggen: graag gedaan, Bo! Geweldig nieuws dat ze gevonden is, dat ze in goede gezondheid verkeert, en dat jullie haar snel weer gewoon thuis hebben, waar ze hoort.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten