richard de mos

Waanzin! OM negeert oproep van Haagse politiek en vertraagt zaak tegen De Mos en Guernaoui

Binnenlandjun 08 2023, 17:00
Het is schandalig en onaanvaardbaar hoe het Openbaar Ministerie (OM) zich niet laat opjagen door de oproep van de Haagse politiek om vaart te maken in de zaak rond de Haagse oud-wethouders Richard de Mos en Rachid Guernaoui. Deze houding van het OM is een regelrechte belediging voor het democratische proces en ondermijnt de rechtsstaat.
Het is ironisch dat juist het OM, dat belast is met het handhaven van de wet en het waarborgen van gerechtigheid, zichzelf boven de wet lijkt te plaatsen. Jarenlang heeft het OM de Haagse politiek opgejaagd en onder druk gezet, maar nu, wanneer er kritische vragen gesteld worden over hun handelen, weigeren ze gehoor te geven.
De vertragingstactieken van het OM werpen ernstige vragen op over hun intenties en objectiviteit. Het lijkt erop dat het OM bewust het democratische proces verstoort en daarmee de rechtsstaat ondermijnt. Dit gedrag zou zelfs kunnen voldoen aan de definitie van "ondermijning van de rechtsstaat" volgens de AIVD.
Het is essentieel dat het OM onafhankelijk en transparant opereert, zonder politieke beïnvloeding. Echter, in dit geval lijken ze zich juist te laten leiden door andere belangen en lijken ze geen enkele haast te hebben om tot een gerechtelijke uitspraak te komen.
De Mos en Guernaoui hebben recht op een eerlijk en snel proces. Het is onacceptabel dat zij al lange tijd in onzekerheid verkeren en hun reputatie beschadigd wordt door een slepende zaak. De houding van het OM getuigt van minachting voor de rechten van de verdachten en de behoefte aan gerechtigheid voor alle betrokkenen. Het OM toont zich een zeer slecht verliezer.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
De tijd van vertragingstactieken en politieke spelletjes moet voorbij zijn. Het is tijd voor gerechtigheid en duidelijkheid. De Haagse politiek en de burgers van Den Haag verdienen niets minder dan een eerlijk en snel proces. Het is aan het OM om hieraan te voldoen en hun verantwoordelijkheid te nemen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten