Schokkende aanval op Franse speelplaats toont weer eens falend immigratiebeleid

Schokkende aanval op Franse speelplaats toont weer eens falend immigratiebeleid

Het nieuws dat een man met een mes kinderen heeft aangevallen op een Franse speelplaats is schokkend en onvergeeflijk. In het centrum van Annecy heeft zich een angstaanjagend incident voorgedaan waarbij jonge kinderen slachtoffer zijn geworden van een gewelddadige aanval. Het is onaanvaardbaar dat onschuldige kinderen worden blootgesteld aan dergelijke gevaarlijke situaties.

Volgens berichtgeving van Le Dauphiné Libéré zijn er minstens vijf slachtoffers gevallen, waarvan twee kinderen en een man zich momenteel in levensgevaar bevinden. Deze wrede daad heeft onbeschrijfelijk leed toegebracht aan de getroffen families en de hele gemeenschap in shock achtergelaten.

De feiten spreken voor zich: jonge kinderen zijn het slachtoffer geworden van een gewelddadige aanval door een Syrische asielzoeker, Abdalmasih H. Dit incident toont aan dat het onverstandige toelatingsbeleid en het gebrek aan adequate screening de veiligheid van onze burgers in gevaar brengen.

De politiek-correcte krachten in onze samenleving proberen dit incident af te doen als het werk van een 'verwarde' man, maar laten we eerlijk zijn: dit is geen geval van mentale instabiliteit, maar een direct gevolg van het lakse immigratiebeleid dat onze veiligheid op het spel zet.

Het is belangrijk om de nadruk te leggen op het feit dat dit niet de eerste keer is dat dergelijke incidenten plaatsvinden. Telkens weer zien we dat onschuldige mensen het slachtoffer worden van de mislukte integratie en het gebrek aan controle op wie we in ons continent verwelkomen.

Dit incident benadrukt de dringende noodzaak om ons immigratiebeleid drastisch te herzien en de veiligheid van onze burgers voorop te stellen. Het is hoog tijd dat we een einde maken aan de ongecontroleerde toestroom van mensen zonder voldoende screening en integratieprogramma's.

Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.

We moeten ons afvragen: hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen voordat de elite wakker wordt en actie onderneemt? Onze kinderen verdienen beter dan een samenleving waarin hun veiligheid in gevaar wordt gebracht door politieke correctheid en onverantwoorde besluitvorming.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties