3481628232 da4fbdc7a3 c

Zweden neemt de leiding met een streng migratiebeleid en focus op integratie in de EU

Buitenlandjun 08 2023, 19:00
Eindelijk is het zover! Zweden heeft na jaren van naïviteit en ontkenning de waarheid onder ogen gezien: grootschalige immigratie en slechte integratie werken gewoon niet. Premier Ulf Kristersson heeft aangekondigd dat Zweden het migratiebeleid zal aanscherpen en strenger zal zijn dan enig ander EU-land.
In een opiniestuk in de Zweedse Krant Aftonbladet verklaarde premier Kristersson: "Het is de hoogste tijd dat we Zweden samen opbouwen en de uitsluiting overwinnen. Dit vereist drie dingen: een verbeterd Zweeds staatsburgerschap, focus op de Zweedse taal en respect voor de gemeenschappelijke waarden die Zweden sterk hebben gemaakt."
Het is verfrissend om te zien dat deze premier eindelijk begrijpt dat immigratie niet simpelweg betekent dat mensen een nieuw land binnenkomen en hun eigen manier van leven behouden. Het vereist een daadwerkelijke betrokkenheid bij de Zweedse samenleving, het leren van de taal en het omarmen van de Zweedse waarden.
Het is essentieel dat degenen die geen asiel krijgen, het land verlaten. Dit zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar helaas is dat niet altijd het geval geweest. Een 'nee' tegen asiel moet nu echt 'nee' betekenen. Daarnaast moeten degenen die wel asiel krijgen, zich echt inzetten om volledig deel uit te maken van de Zweedse samenleving.
Premier Kristersson benadrukte ook het belang van de bijdragen die nieuwkomers kunnen leveren aan onze economie en maatschappij. Of het nu gaat om deskundige kennis in Zweedse bedrijven of onderzoek aan onze universiteiten, het is van cruciaal belang dat immigranten een actieve rol spelen in de opbouw van Zweden.
Om ervoor te zorgen dat meer mensen daadwerkelijk deel uitmaken van onze samenleving, moeten er veranderingen worden doorgevoerd. De focus ligt op het verbeteren van het Zweedse staatsburgerschap en het bieden van ondersteuning bij het leren van de taal. Bovendien zal er speciale aandacht worden besteed aan groepen zoals LGBTQ+-mensen, vrouwen en kinderen bij het toekennen van asielquota.
Dit nieuwe tijdperk van een strenger migratiebeleid en integratie zal Zweden sterker maken. Het is een stap in de goede richting om een samenleving te creëren waarin iedereen de mogelijkheid heeft om te gedijen en bij te dragen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Laten we deze kans aangrijpen om te laten zien dat Zweden vastberaden is om een welvarend land te zijn, waarin iedereen de kans krijgt om te slagen. Samen kunnen ze bouwen aan een sterker en meer verenigd Zweden, waarin zij hun erfgoed behouden en hun toekomst veiligstellen. Laat Zweden hierin een voorbeeld wezen voor ons land.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten