2022 10 27

Wat een feest! Iedereen is welkom in dit mooie land

Binnenlandokt 27 2022, 9:20
Je leest het goed de Telegraaf opent met chocoladeletters. Als dat gebeurd dan is er wel iets groots aan de hand. Het is ook menens. De omvang van de bevolking is gestegen naar 17,8 miljoen inwoners. De oorzaak is geen Corona-babyboom, nee het komt door de massa-immigratie!
Waarom komen migranten massaal naar Nederland? Het antwoord is net zo oud als de weg naar Kralingen. „De oorlogsvluchtelingen uit Oekraïne buiten beschouwing gelaten, is Nederland gewoon een te aantrekkelijk land voor migranten. Zolang er geen fundamentele verandering komt in het migratiebeleid, zullen de migratiecijfers records blijven breken,” zegt demograaf Jan van de Beek. Dit is natuurlijk ook niet zo gek. Alles wordt voor de migranten geregeld door deugend Nederland. Als zij maar kunnen deugen, terwijl de Nederlander kan barsten. Veel Nederlanders hebben door de hoge inflatie en de hoge energieprijzen te kampen met de geeuwhonger en zitten in de kou. Of kunnen geen woning vinden en wonen noodgedwongen bij hun ouders of vrienden.
Ook BVNL ziet deze wrange ontwikkeling, die ten koste gaat van de Nederlander en twittert: ''BVNL luidt de noodklok. Deze nimmer aflatende stroom immigranten moet tegengehouden worden. We kunnen niet ongebreideld mensen binnenlaten in een land dat zijn eigen mensen niet eens fatsoenlijk kan huisvesten en van basisbehoeften kan voorzien.'' Deze boodschap zal wel weer als extreemrechts worden bestempeld door het partijkartel. Vandaag of morgen gaat de bom barsten. De Nederlander wordt achtergesteld in vergelijking met de warme vertroeteling van nieuwkomers. Men blijft dit niet pikken.
Volgens Geert Wilders zijn de schuldigen van deze immigratieramp het partijkartel (VVD, CDA, CU, PvdA, D66 en GL) en twittert: ''Nederland implodeert. T/m september vestigden zich 317.900 immigranten in ons al overbevolkte Nederland! Dat kost ons vele miljarden. En geen normaal mens wil dit, met uitzondering van die links-liberale mafketels van VVD tot D66 en GL.''
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
De grenzen moeten per direct dicht en er moet een asielstop worden ingevoerd om Nederland een humaan land te laten blijven. Zo niet, dan kun je solidariteit en eenheid bij het grofvuil zetten. Wees daarom wijs en straf de Nederlandhaters (VVD, CDA, CU, PvdA, D66 en GL) in maart keihard af!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten