640px The Common Linnets ESC2014 Meet  Greet 09

Waylon diep door het stof vanwege vreemdgaan: 'Ik heb een grote fout gemaakt'

Binnenlandjun 18 2022, 11:00
Zanger Waylon is op Instagram diep door het stof gegaan na een uitzending van het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer. De juicer beschuldigde de zanger namelijk van vreemdgaan terwijl zijn eigen vrouw hoogzwanger was. Waylon geeft toe dat hij zich misdragen heeft en biedt zijn vrouw zijn excuses aan. Heel goed. Maar wat gaat het Yvonne aan met wie Waylon het doet?
Juicekanaal-presentatrice Yvonne Coldeweijer heeft - net als de heren van Roddelpraat - goed werk geleverd wat betreft het ontmaskeren van misbruikende BN'ers. Marco Borsato, Ali B., die man van Linda de Mol, etc. Allemaal werden ze ontmaskerd door dit soort juicekanalen. Sterker nog, als dit soort kanalen er niet waren, dan waren die mannen weggekomen met hun wangedrag, want de gewone media waren te bang om er iets aan te doen.
Maar gisteren opende Coldeweijer de aanval op een andere BN'er. Zanger Waylon moest het namelijk ontgelden. Hij zou vreemd zijn gegaan tijdens de zwangerschap van zijn vrouw Bibi. Coldeweijer zei dat heel erg te vinden voor Bibi. Verschrikkelijk. Ze heeft dan ook gewacht met het brengen van dit nieuws tot Bibi hun tweede kindje op de wereld heeft gezet. 

Waylon geeft toe

In antwoord op de uitzending heeft Waylon toegegeven dat hij inderdaad is vreemd gegaan. Dat doet hij op Instagram. De snelheid waarmee hij dat deed impliceert dat hij wist dat de uitzending eraan kwam én dat hij daarvoor zijn vreemdgaan al had opgebiecht aan zijn vrouw. Anders kan je immers niet zo snel zo'n heldere verklaring online zetten.
"Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi," stelt Waylon. "Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd."
"Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft," gaat hij verder. "Ik wil een betere vader zijn dan dat ik een vriend ben geweest. Ik hou het allermeeste van mijn gezin en juist dat heb ik verkloot."
"Het enige wat Bibi nu verdiende is om in alle rust te kunnen genieten van haar kraamtijd," concludeert hij, "en zelfs dat heb ik haar afgenomen. Ik ben een lul! Het spijt me Biebs."
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Natuurlijk is het niet vrolijk wat Waylon gedaan heeft. Maar... wat gaat het ons nou eigenlijk aan dat hij is vreemdgegaan? Zolang hij het niet deed met een minderjarige en er geen sprake is van een MeToo-geval is het gewoon ónze zaak niet. En laten we eerlijk zijn, Waylon is ook niet zo'n hypocriete half-heilige BN'er die net doet alsof hij perfect is. Deze man worstelt al jaren met zijn demonen, en is daar vrij publiek over.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten