Wereldvreemde Pieter van Vollenhoven maakt zich druk om de hoge inflatie en verkeerschaos in New York

Wereldvreemde Pieter van Vollenhoven maakt zich druk om de hoge inflatie en verkeerschaos in New York

Pieter van Vollenhoven. Bron: Screenshot GreenAmbassador / YouTube (Creative Commons).

Het koningshuis lijkt steeds meer in hun eigen bubbel te leven. Ze snappen de noden van het volk niet. Ze doen domme dingen. Verrichten politieke werkzaamheden (Red. koningin Maximá werkt voor de VN, waar ze pleit voor de invoering van CBDC) of doen ondoordachte dingen. Nu heeft Pieter van Vollenhoven de man van Prinses Margriet weer een ondoordachte tweet geplaatst.

Pieter van Vollenhoven maakt zich in een tweet zeer druk over de verkeerchaos en de enorm gestegen prijzen.... in New York. Jan Dijkgraaf reageert heel gevat op deze snobistische tweet van Van Vollenhoven: ''Was de zee ruw tijdens de overtocht, prins Pieter?'' Het is natuurlijk lachwekkend dat van Vollenhoven zich druk maakt over het verschrikkelijke verkeer terwijl hij in een kerosine slurpend vliegtuig stapt. De van Vollenhoventjes en de Oranjes hebben altijd hun mond vol over klimaatverandering. In hun toespraken wijzen ze het volk er altijd op om zuinig met de aarde om te gaan. Het volk moet minder gaan consumeren, dit kan onder andere bereikt worden door minder te vliegen. Dan is dit gehuil naar de maan wel erg hypocriet.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Zo'n tweet is niet echt handig terwijl veel Nederlanders amper de eindjes aan elkaar kunnen knopen. Veel Nederlanders zijn al blij dat ze hun energierekening en hun boodschappen kunnen betalen. Die hoge prijzen in de Verenigde Staten zijn verder te danken aan de slechtste Amerikaanse president ooit, Joe Biden. Tot slot staat New York bekend om zijn verkeersinfarcten. Iedereen kent de beelden van een volle Wall Street waar de Yellow Cabs in een file staan. Pieter van Vollenhoven moet niet zo zeuren maar genieten van zijn reis in New York.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties