Sigrid Kaag Minister van Financiën DJH0034

-Michel Mulder- 'Het verval van D66'

Opinienov 18 2022, 10:00
Als er één partij is die zich meer en meer als het politburo van de dictatuur der Nederlanden begint te gedragen, dan is het D66.
Handig feitje voor de verkrachting van het ooit democratische gedachtegoed is dat men geen naamsverandering hoeft te deponeren. Waar ooit de D voor democraten stond, staat die nu simpelweg voor Dictatuur.
D66 was vroeger de partij van de degelijkheid met nette mannen als Hans van Mierlo en Jan Terlouw, mannen die met passie streden voor de democratische waarden, en nu met weemoed zouden kunnen filosoferen over dat verdwenen touwtje uit de brievenbus, als oprichter van Mierlo nog in leven was geweest.
Hoewel het democratische verval al is ingezet onder leiding van Thom de Graaf werd het pas écht zichtbaar onder de zich moreel superieur voelende Alexander Pechtold, die iedereen een moraliserend vingertje in het gezicht duwde, maar een waar toonbeeld was van corruptie (zaak Leiden en gratis appartement) en vrouwenmisbruik (zaak gedwongen abortus Anne Lok, aangifte van verkrachting en het bijhouden van een zogenaamde 'bangalijst')
Het politieke uiterlijk van D66 is van de 'grijze degelijkheid' getransformeerd naar de haatbrigade der dunne mannetjes (Paternotte, Sjoerdsma, De Groot) en incompetente verzuurde bezemberijdsters (Kaag en Bergkamp)
Als je de fractielijst van D66 bekijkt, dan krijg je een instant flashback naar de pispaaltjes van de klas. De zo meelijwekkende laatsgekozen exemplaren der gymles, die nu met terugwerkende kracht hun payback over de samenleving uitrollen middels hun fascistische klimaat en gendergekte.
D66 is geen politieke partij meer die de democratie en het referendum als kroonjuwelen heeft, maar een activistische sekte waar de Volkerts en de Johan Vollenbroeks van deze wereld zich gekoesterd en gehoord voelen tot in alle vezels van hun activistische haat, en geadoreerd worden door een even psychisch gestoorde achterban.
En toch, is het mijn mening dat zelfs een partij als D66 haar plek in onze samenleving mag opeisen, nee zelfs moet opeisen.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Als wij het - ronduit - ophitsende, activistische, corrupte en terroriserende gedrag van deze sekte niet aan de openbaarheid laten rotten, dan verdwijnt dit giftige gedachtegoed onder de radar van onze samenleving en ons ethische besef, en daar zal men meer schade toebrengen dan nu - nog - het geval is.
De maatschappij heeft altijd een 'zelfregulerend' effect op haatdragende sektes als D66, want waar zij in de euforie van gestolen verkiezingen denken aan de (bestuurlijke) top van de wereld te staan, daar worden zij door aankomende verkiezingen weer teruggeschopt naar de realiteit....... die van een marginaal haatpartijtje aan de onderkant van politieke importantie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten