2022 11 16

Geert Wilders (PVV): Laten we D66 verbieden vanwege het verspreiden van nepnieuws

Politieknov 17 2022, 10:00
Geert Wilders (PVV) heeft vanochtend een geweldige ingeving. Laten we D66 verbieden vanwege het verspreiden van nepnieuws. Dat is slecht voor het vertrouwen in de rechtstaat en de internationale rechtsorde. Eergisteren was Sjoerd Wiemer Sjoerdsma er als de kippen bij om Rusland zonder bewijs te beschuldigen van de raketinslagen in Polen. Naar de maatstaven van D66 zal nu een politieke partij in aanmerking komen om verboden te worden. Gekscherend zegt Wilders nu laten we de daad bij het woord voegen. 

Nepnieuws. Het was helemaal geen Russische raketaanval. Pure oorlogshitserij dus van #D66 op basis van valse informatie. Slecht voor de rechtsstaat en de internationale rechtsorde. Volgens hun eigen voorstel zou dat partijtje van ze nu dus zelf snel verboden moeten worden.

Image
6.5K
Reply
Geert Wilders is vanochtend met het juiste been uit bed gestapt en doet gelijk een geweldig voorstel. '' Nepnieuws. Het was helemaal geen Russische raketaanval. Pure oorlogshitserij dus van D66 op basis van valse informatie. Slecht voor de rechtsstaat en de internationale rechtsorde. Volgens hun eigen voorstel zou dat partijtje van ze nu dus zelf snel verboden moeten worden.'' Heerlijk hoe Wilders D66 fijntjes op hun hypocrisie wijst. Je kan inderdaad een gat graven voor een ander maar er uiteindelijk zelf invallen. Wetten die jij maakt om met andere politieke partijen af te rekenen kan uiteindelijk tegen jezelf gebruikt worden. Hartstikke dom natuurlijk en uiterst totalitair van het fascistoïde D66.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Er zijn heel veel redenen om de partij voor Nederlandhaters te verbieden. D66 begint zich steeds meer totalitairder te gedragen. Andersdenkenden moeten de mond worden gesnoerd. Ze handelen in het belang van de EU, VN en het WEF. Het Nederlands belang komt bij D66 op de laatste plaats. Net als de Nederlander, eigen volk laatst. Natuurlijk wil Geert Wilders D66 niet echt verbieden, omdat Wilders in tegenstelling tot de huidige generatie D66 politici wel een democraat in hart en nieren is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten