kaagd66

Kaag op G20 top: Voedsel kan ingezet worden als wapen. BBB: Bescherm dan onze boeren, vissers en tuinders!!

Politieknov 17 2022, 11:00
We hebben volgens mij nog nooit een minister van financiën gehad die zoveel de wereld rondvloog als Kaag. De afgelopen dagen was Sigrid Kaag te gast op de G20 top op Bali. Daar heeft de D66 minister gepleit dat voedsel nooit als wapen gebruikt mag worden.
Ook de BoerBurgerBeweging (BBB) heeft deze boodschap van Kaag mee gekregen en stelt dat dit kabinet deze mooie woorden moet omzetten in daden. Bescherm dan onze boeren, vissers en tuinders. Stop dus met het slopen van deze sectoren. Gooi de verstikkende klimaat- en stikstofregels in prullenmand. Laat de boeren boeren, de vissers vissen en de tuinders tuinieren.
Een medewerker van Kaag heeft uit haar naam het volgende getwitterd: ''Voedselzekerheid is een belangrijk onderwerp tijdens deze G20. Ruslands oorlog in Oekraïne zorgt ervoor dat de beschikbaarheid en prijzen van voedsel wereldwijd onder druk staan. De EU-sancties gelden daarom niet voor voedsel en kunstmest. Want voedsel mag nooit een wapen zijn.'' Laat D66 en het kabinet hier dan naar handelen. Stop met de afbraak van onze agrarische sector en visserij.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Voedselzekerheid is het sleutelwoord. Eén van de voorwaarden voor een soeverein Nederland. Je mag je land voor de voedselzekerheid nooit afhankelijk laten worden van het buitenland. Voedsel mag nooit een wapen zijn daarom moeten wij zuinig zijn op onze boeren. Boeren zeg ik. Geen bio-industrie. Voedselzekerheid bereik je zeker niet door de Nederlandse boeren, de beste boeren ter wereld, hun land af te pakken, en vol te bouwen voor immigranten. Voor nieuwkomers die niet alleen onze cultuur afwijzen, maar ook veel vlees eten. Hoe ga je deze ontevreden monden voeden zonder onze boeren. Reken maar dat deze mensen geen genoegen zullen nemen met insecten. Zullen Kaag en haar D66 hier al een keer over hebben nagedacht? Regeren is immers vooruit kijken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten