Sjoerd Sjoerdsma (D66): Rusland is de dader! Het was Oekraïens luchtafweergeschut dat neerkwam in Polen

Sjoerd Sjoerdsma (D66): Rusland is de dader! Het was Oekraïens luchtafweergeschut dat neerkwam in Polen

De grootste oorlogsophitser van Nederland, Sjoerd Sjoerdsma (D66), was er gisteravond als de kippen bij om Rusland te veroordelen voor de raketinslagen in Polen. Wat blijkt nu het was waarschijnlijk Oekraïens luchtafweergeschut. Gevaarlijke gekken zoals Sjoerd Wiemer Sjoerdsma kunnen een ongeluk laten uitgroeien tot een Wereldoorlog.

Sjoerd Sjoerdsma (D66): Rusland is de dader! Het was Oekraïens luchtafweergeschut dat neerkwam in Polen

Het nare magere mannetje wist niet hoe snel hij gisteravond Rusland moest veroordelen. Deze enge man kickt op deze oorlog en wil deze oorlog graag laten uitgroeien tot een WOIII. Dit geopolitieke genie twittert vastberaden: ''Deze gruwelijke misdaad, deze Russische raketaanval, moet worden veroordeeld.”

Dit is een perfect voorbeeld van een terugtrekkende beweging. Maar je excuus aanbieden ho maar. Nee deze oorlogsophitser blijft maar dromen van een directe NAVO confrontatie met Rusland. Dat dit een Derde Wereldoorlog zal betekenen waarbij ook veel Nederlandse mannen en vrouwen zullen sneuvelen dat zal Sjoerdsma worst wezen. Het totalitaire en oorlogszuchtige D66 is een gevaar voor de democratie en de staatsveiligheid van Nederland.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Op aannames en op de gestoorde hersenkronkels afgaan van Sjoerd Sjoerdsma blijkt gevaarlijk te zijn. De NAVO heeft bekend gemaakt dat er geen incidatie was van een bewuste aanval en er geen indicatie is dat Rusland een militaire actie tegen NAVO plant. Het gaat waarschijnlijk om een Oekraïense afweerraket. En Jens Stoltenberg voegt er nog aan toe: “Dit is niet schuld van Oekraine. Rusland is uiteindelijk verantwoordelijk, vanwege de oorlog.” Wat een redenatie, omdat Oekraïne niet met zijn luchtafweerschut om kan gaan geeft men Rusland maar de schuld. Misschien wordt het tijd om Kiev niet langer Westers wapentuig te leveren en Zelenski te dwingen de vredesonderhandelingen met Rusland te openen.

Of moet een klein ongelukje dadelijk echt uitgroeien tot WOIII? Een ongeluk zit in een klein hoekje.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties