LaurensDassenVolt

-Michel Mulder- 'Een fascistisch briefje aan Volt'

Opinienov 16 2022, 14:00
Beste Adolf Dassen,
Het schuurt een beetje. Niet zoals prikpooier Hugochenko ooit bedoelde over de opkomst in Zandvoort maar de partij definitie van Volt van het begrip democratie.
Net als in de opkomstdagen van Hitler - ja, ik maak hem toch echt - is jouw partijtje van mening dat het in een democratie te rechtvaardigen is dat je partijen verbiedt. Waar de communistische partij de doorn in Adolfs oog was, daar is FVD de balk in die van Volt.
Jouw partijtje noemt FVD uiteraard niet specifiek in jullie opruiende tweet want daarvoor ontbreken de cojones bij de Soros-pussy's, maar geheel Nederland weet zonder deze benoeming wel wie jullie bedoelen.
Het blijft een vreemde gewaarwording dat het vernieuwde fascisme - lees: de linkse politiek - zich laat voorstaan op haar democratische inborst, onderwijl democratische partijen de nek omdraaiend middels framing en demonisering... maar was er niet sprake van een nieuw normaal?
Hetgeen echter onderbelicht blijft, beste Führer-light - relax, ik bedoel slechts dat je een lichtgewicht leidertje bent - is dat jullie oproep tot een partijverbod - lees: FVD verbod - nogal wat mensen raakt.
Nou hoor ik je denken - 'slim' als je bent - huh, FVD telt toch maar 5 van die 'bruinhemden' in de slaapkamer. En dat, beste Soros-boy, is nou juist de fout die de linkse politiek altijd maakt.
Uitsluiting - je weet wel, dat kartelspelletje - treft niet alleen de volksvertegenwoordigers in beide kamers, het treft voornamelijk de kiezer, die zijn stem en mening vernietigd ziet, door het dictatoriale gedrag van Soros-puppets als jij.
FVD had bij de laatste verkiezingen 8 zetels, en dat betekend met een kiesdeler van 69.485 dat 555.880 Nederlanders op FVD hebben gestemd.
Dit, beste Dolf Jr, betekent het verbieden van de stem van - om het voor jou iets begrijpender te maken - meer dan de inwoners van Arnhem, Apeldoorn, Breda en de waddeneilanden Texel, Vlieland, Ameland, Terschelling en Schiermonnikoog bij elkaar, en zelfs meer dan de inwoners van geheel Den Haag... je weet wel, waar dat gesticht van jullie gevestigd is.
En hoe gaat zo'n verbod er voor Volt dan uitzien Herr Dassen? Passeren jullie al deze plaatsen op jullie Soros-tienertour....... eeeuh verkiezingscampagne, omdat de stem van deze mensen ook jullie verbod betreft? Of zijn jullie dan wel zo hypocriet dat de achterban van FVD wel op jullie mag stemmen, als dit maar zetelwinst zou opleveren?
Je begrijpt, het laatste was een retorische vraag.
En om je vraag voor te zijn, voila...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten