De beeldenstorm aan universiteiten gaat door: Ook de Technische Universiteit Eindhoven haalt schilderijen weg

De beeldenstorm aan universiteiten gaat door: Ook de Technische Universiteit Eindhoven haalt schilderijen weg

Nederland is een land zonder ruggengraat geworden. De globalistische elite heeft sowieso een ruggengraat van een weekdier. Aan de Technische Universiteit Eindhoven zijn er schilderijen met te veel mannen erop weggehaald. Wat een schande om te capituleren voor wokewaanzin en intolerantie!

In de Jan Pieter Minckelers Zaal van het Helix-gebouw hingen vijf kleurrijke schilderijen met daarop onherkenbare mannen en vrouwen tijdens een borrel. Op de schilderijen kan je wel duidelijk zien dat de in toga’s gestoken hoogleraren mannen zijn. En dat is natuurlijk tegen het zere been van de woke gemeenschap. Het is niet inclusief en divers genoeg. Wat een waanzin!

De communist Laura van Hazendonk, die een PhD doet in Chemical Engineering en nummer 3 is voor GroenLinks bij de aankomende Provinciale Statenverkiezingen in Noord-Brabant maakt er natuurlijk weer een heel drama van: „Ik voel me er niet door geïntimideerd, maar ze geven me het impliciete signaal dat deze omgeving niet voor mij is,” zegt ze in de Telegraaf. Ga toch lekker in een hoekje zitten janken joh! Emotioneel wrak.

Van Hazendonk is blij met haar triomf. Op Twitter schrijft ze: „In augustus vroegen studenten en collega’s zich af of de kunst in ons departement niet wat inclusiever kon. Nu heeft het departement actie ondernomen! Ik ben erg blij met het resultaat van de constructieve discussie in de afgelopen maanden.” Nee het was weer een typische doordram actie van extreemlinks. Goedwillende mensen capituleren, omdat zij doodmoe worden van het gejengel van communisten. Deze mensen hebben wel wat beters te doen met hun tijd. Capituleren voor wokegekte en intolerantie blijft in en intriest.

Volg mij op Twitter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties