De VS wil MBS immuniteit verlenen in zaak vermoorde journalist Khashoggi

De VS wil MBS immuniteit verlenen in zaak vermoorde journalist Khashoggi

Geopolitiek is een smerig politiek spel. De VS heeft Saoedi-Arabië nodig. Dus wil de Biden regering de Saoedische kroonprins Mohammed Bin Salman immuniteit aanbieden in de zaak Khashoggi.

De Biden regering wil Mohammed Bin Salman (MBS) immuniteit geven in de Verenigde Staten omdat hij de nieuwe minister-president van Saoedi-Arabië is. Door MBS immuniteit te geven verbreekt president Joe Biden een belofte die hij maakte tijdens zijn verkiezingscampagne. Biden zei destijds over de zaak-Khashoggi dat ‘de kroonprins opdracht tot de moord heeft gegeven’ en dat hij ‘van de Saoedi’s de paria zal maken die ze zijn’. Afgelopen zomer bezocht Biden Saoedi-Arabië, om zich naar eigen zeggen te ‘heroriënteren in de relaties’.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Hier zie je weer dat globalisten totaal geen principes hebben. Verkiezingsbeloftes met hun achterban zijn er om gebroken te worden. Ze schamen zich er niet eens voor. Het is de Verenigde Staten alles aangelegen om Saoedi-Arabië niet te laren aansluiten bij de BRICS-landen. Saoedi-Arabië mag koste van het kost niet in de invloedsfeer van China en Rusland terecht komen. Deze nieuwe multipolaire wereldorde is een doorn in het oog van de globalisten. Natuurlijk Biden wil MBS ook aan boord houden voor zijn olievoorraad. En Saoedi-Arabië, is natuurlijk een perfecte uitvalsbasis voor de Amerikanen om straks samen met Israël het ayatollah regime in Teheran aan te vallen. Saoedi-Arabië moet ook niks van Iran hebben, omdat soennieten sjiieten verafschuwen. Binnen de islam staan deze twee groeperingen elkaar naar het leven. De toenadering van Biden tot MBS heeft alles met geopolitiek te maken.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties