51126551544 fcbe0fa4f2 c

Woke NRC: De man is overbodig!

Binnenlandsep 12 2022, 11:37
Ooit stond het NRC Handelsblad bekend als een intellectuele rechtse krant. Deze krant is tegenwoordig radicaal links afgeslagen. Het plaatst tenenkrommende opinieartikelen waarin men de man overbodig verklaart. Gekker moet het niet worden!
Nathan Vos stelt in het NRC dat een man, of een mannetjes-zoogdier, biologisch gezien nu eenmaal minder nuttig is dan het vrouwtje. ''Als het enige doel voortplanten zou zijn, tenminsteJ e hebt er maar een paar nodig, die dan misschien wel de tijd van hun leven hebben (zo is de biologie dan ook wel weer), om een gemeenschap te laten bestaan'', aldus Vos. 
Volgens Vos weet de man dat hij ten diepste overbodig is. ''Maar hij is ook een mens, hij denkt dus hij bestaat in het hier en nu, en hij wil op z’n minst overleven. Maar hij wil ook gezien worden, aangeraakt en geliefd, ertoe doen en – weer ten diepste – onsterfelijk zijn. Voortleven. Maar ja: geen baarmoeder. En ook geen lichaam dat maandelijks duidelijk maakt dat hij stil te staan heeft en dat hem leert omgaan met verlies, zoals een vrouw haar eicel kan verliezen. Geen ontwikkeling van borsten, waardoor hij gedwongen wordt zich te verhouden tot de ogen – en meer – van anderen. Geen overgang, waar een lichaam een vrouw, opnieuw, duidelijk maakt in welke fase ze zit. Nooit de ervaring van het dragen van een ongeboren vrucht. Weinig mannen zullen er jaloers op zijn, maar het is interessant om te bedenken dat de man zo ook iets onthouden wordt'', schrijft Vos. Volgt u het nog?
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Wauw. Welkom in het Einde der Tijden. Zoveel zelfhaat. Die totale lusteloosheid. Dat defaitisme. Die weerzin tegen leven. Bij zo’n jonge man die nog zolang te gaan heeft. En dan moet de week nog beginnen. Goeiemorgen Gert Jan! De zon schijnt!

Gezond rechts
Gezond rechts
@2dekamerpvv

De man is overbodig – en dat weet hij nrc.nl/nieuws/2022/09… Ik heb nooit eerder zo’n triest en ziek opinie artikel geleden dan dit @harmbeertema

87
Reply
Als u dit opiniestuk leest ben je sprakeloos. Dat er echt mannen bestaan die zichzelf overbodig verklaren. Misschien is dit inderdaad wat Harm Beertema (PVV) zegt het begin van het Einde der Tijden, het einde van een beschaving. De zelfhaat bij wokisten is ongekend, daar moeten wij, realisten, die vol in het leven staan nooit voor buigen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten