Bam! Amerikaanse CDC (RIVM) geeft toe: 'Geen bewijs dat genezen ONgevaccineerde na ziekte Covid nog kan doorgeven'

Bam! Amerikaanse CDC (RIVM) geeft toe: 'Geen bewijs dat genezen ONgevaccineerde na ziekte Covid nog kan doorgeven'

Buitenlandnov 12, 6:07
Er is heel goed nieuws voor mensen die Covid hebben gehad en die géén vaccinatie willen. Het Amerikaanse CDC - hun versie van ons RIVM, zeg maar - geeft in antwoord op een juridische eis om openheid namelijk toe dat het geen enkel voorbeeld heeft van een genezen ongevaccineerd persoon, die daarna alsnog Covid doorgaf aan anderen. Dit terwijl het bekend is dat er wél veel gevaccineerden zijn die a) alsnog Covid kregen daarna en b) de ziekte doorgaven aan anderen.
De Amerikaanse advocaat Michael P. Senger heeft het bewijs in handen dat het CDC dit moest toegeven. En, schrijft hij erbij, vanwege deze openheid ruiken mede-advocaten nu bloed in het water. Want ze zijn immers bezig om a) iedereen te dwingen om het vaccin te nemen en b) ongevaccineerden uit te sluiten, ook op het werk. Maar als mensen die genezen zijn het virus daarna niet meer kúnnen doorgeven... tja, dan betekent dit dat zij beter en veiliger zijn voor hun medemens dan de gevaccineerden.
https://twitter.com/MichaelPSenger/status/1458953737397948418

Vaccinmandaat heeft geen basis

De Amerikaanse radio-presentator (en conservatief) Steve Deace reageert furieus op dit nieuws omdat het in zijn ogen bewijst dat het vaccinmandaat niet alleen illegaal en onnodig is, maar ook dat het CDC en dus de Amerikaanse regering dat wísten.
https://twitter.com/SteveDeaceShow/status/1458972007601741830
Let wel, ze houden alles en iedereen stug in de gaten. Als ze hier geen documentatie van hebben komt dat vrijwel zeker omdat het gewoon niet kan; omdat iemand die eenmaal besmet is geweest en daarna herstelde de ziekte gewoon niet nog een keer kan krijgen én doorgeven. (Het is dus én, niet óf. Voorlopig. Hoewel daar natuurlijk ook naar gekeken moet worden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Een genezen ongevaccineerde kon dus weleens de veiligste persoon op aarde zijn momenteel. Als niet voor zichzelf, dan ieder geval wel voor ánderen. Gek dat we hier geen enkele politicus over horen en dat die alleen maar blijven roepen dat iedereen zich moet laten vaccineren - genézen ongevaccineerden incluis.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten