joran

Bizar! Joran van der Sloot heeft 3 (!) vriendinnen - gaat naar BED met ze alle drie in de GEVANGENIS!

Buitenlandfeb 26, 14:00
Als je denkt dat het leven in een Peruaanse gevangenis vreselijk is voor Joran van der Sloot heb ik slecht nieuws. De moordenaar van Natalee Holloway blijkt namelijk maar liefst drie vriendinnen te hebben. Vriendinnen met wie hij ook daadwerkelijk seks heeft. In de gevangenis. Wat. De. Neuk?
Oh wat heeft hij het toch vreselijk daar in Peru! Zo moeilijk! Ja, Joran van der Sloot lijdt enorm. De man pleegt nog net geen zelfmoord. Toch?
Nou, nee. Meneer blijkt het hartstikke naar zijn zin te hebben in Peru. Hij mocht namelijk een lijst indienen met "bedpartners" bij de gevangenisdirecteur, en daar heeft hij dolblij gebruik van gemaakt. Hij heeft namelijk niet één bedpartner, niet twee, maar drie.
Drie!
Die dames komen met enige regelmaat langs. Als ze de gevangens inlopen krijgt Joran twee uur met ze om, ehm, van elkaar te genieten.
Voor zover bekend komen de vrouwen op verschillende dagen en tijdstippen bij hem en heeft hij dus geen kwartetten. Dat zou echter ongetwijfeld ook kunnen, want blijkbaar is in Peru the sky, the limit.
Sterker nog, meneertje koekepeertje is in staat om op zoek te gaan naar jongeren, mooiere vriendinnen dan degenen die hij heeft. Zo scheidde hij eerder van Leidy Figueroa. Leidy zette in 2014 zijn kind op de wereld, maar dat boeit Van der Sloot niets. Hij liet haar weten dat hij klaar met haar was... want hij had gesproken met een jongere, mooiere Peruaanse dame. Die wilde heel graag zijn vaste vriendin worden, dus dat was het dan.
Haar naam? Eva Pacohuanaco. Deze vrouw lijkt net zo geschift te zijn als hij. Ze wordt er namelijk van verdacht dat ze cocaïne en marijuana naar binnen heeft gesmokkeld bij de gevangenis. Als ze daarvoor veroordeeld werd kon ze 18 jaar cel krijgen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort lichte straffen. Wij willen dat moordenaars GESTRAFT worden. Jij ook? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons voor GERECHTIGHEID te pleiten, elke dag opnieuw.
Waarom is niet bekend, maar uiteindelijk is ze niet vervolgd. En dus hoeft ze zich daar momenteel geen zorgen over te maken. Gelukkig maar voor haar, want het zou toch een beetje triest zijn als Van der Sloot háár leven ook vernietigde, net zoals hij al deed bij Holloway.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten