screen shot 2023 06 03 at 105558

Uitlevering van Van der Sloot: vlucht van Peruaanse hel naar Amerikaanse rechtbank

Buitenlandjun 03 2023, 10:31
Het schijnt dat Joran van der Sloot eindelijk zijn grote Amerikaanse droom gaat waarmaken. Je weet wel, de droom die elke veroordeelde moordenaar en oplichter koestert - een uitlevering vanuit de helse Challapalca-gevangenis in Peru naar de Verenigde Staten. Laten we het een soort 'upward mobility' noemen, een upgrade van de vijf-sterren faciliteiten die hij in de Peruaanse gevangenis genoot.
Van der Sloot werd vannacht onder zware beveiliging naar Lima gebracht, waar hij binnenkort zal worden overgebracht naar Alabama. We willen hier de gelegenheid nemen om hem te feliciteren met zijn nieuw verworven woonplek. Na jaren doorgebracht te hebben in de Peruaanse gevangenis, verdient hij ongetwijfeld deze upgrade, een soort van VIP-vervoer naar het paradijs, waar gevangenissen bekend staan om hun liefdevolle aandacht voor de 'waardeloze figuren' zoals hij.
In Alabama zal hij terechtstaan voor het oplichten en afpersen van de ouders van Natalee Holloway, een Amerikaanse tiener die verdween tijdens een vakantie op Aruba na contact met onze "held". Van der Sloot toonde zijn ongekende compassie door de familie 25.000 dollar te laten betalen voor een foute locatie van Natalee's lichaam. Een briljante ondernemingsgeest, of niet soms?
Maar laten we de champagne nog even in de koelkast laten, want er is goed nieuws voor degenen die zich zorgen maakten dat Van der Sloot te comfortabel zou worden in zijn nieuwe Amerikaanse onderkomen. Peru heeft namelijk van de VS geëist dat Van der Sloot, na zijn berechting in Amerika, terug zal worden gestuurd om zijn straf uit te zitten voor drugshandel en de moord op Stephany Flores. Flores, een jonge Peruaanse vrouw die hij ontmoette in een casino, werd zijn volgende slachtoffer nadat hij het bloedgeld van de familie Holloway had veiliggesteld en naar Peru was gevlucht.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Ironisch genoeg krijgt Van der Sloot, de man die een gevoel van controle en superioriteit over zijn slachtoffers leek te koesteren, nu een voorproefje van zijn eigen medicijn. Het leven heeft een eigenaardige manier om karma uit te delen. En dat is de zoete ironie van dit alles - Van der Sloot, de man die anderen manipuleerde en controleerde, wordt nu zelf gemanipuleerd en gecontroleerd. Wie had gedacht dat de hel zo'n bijzonder uitwisselingsprogramma had?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten