2l4a6101 minister volksgezondheid ernst kuipers

-Michel Mulder- Een open brief aan Ernst Kuipers

Opiniejun 03 2023, 9:00
Heer Kuipers,
Een weigering die de werking van de democratische rechtsstaat ondermijnt, dat is wat ik als Nederlander, en dus uw werkgever, kan opmaken uit dit artikel:
U bent, als verantwoordingsverplichte werknemer van het Nederlandse volk, helemaal niet gerechtigd tot welke weigering dan ook, als de openbaring van wat u weigert te delen het algemeen landsbelang dient, en dat van het Nederlandse volk dient.
Weigeringen als dit vanuit politiek Den Haag zijn splijtzwammen in de Nederlandse maatschappij, omdat zij de onderling verschillende meningen blijven voeden, waardoor Nederlanders door toedoen van politiek Den Haag onverdraagzaam tegenover elkaar blijven staan.
'Volksvertegenwoordigers' in vak K hebben de mond vol van de bescherming van de democratische rechtsstaat, en zetten iedereen die niet de mening van politiek Den Haag is toegedaan weg als extreemrechtse complotdenkers, maar weigeren zelf in te zien dat weigering tot openbaring van o.a. het coronabeleid, deze 'complottheorieën' niet alleen voedt, maar het aantal geldvers erin explosief doet stijgen.
U, beste heer Kuipers, bent in no-time getransformeerd van - volgens de opinie - respectabel arts naar ingekapseld leugenachtig lid van het corrupte kabinet Rutte IV, en het is een transformatie die u niet siert.
De gewiste smsjes, de zwartgelakte wob/woo-verzoeken, het tot staatsgeheim verklaren van vele zichtbare beerputten, het zijn allen zaken die in Rutte IV een prioriteit hebben gekregen, en waaraan u inmiddels actief deelneemt.
Waarschijnlijk is het de mening van politiek Den Haag dat de meerderheid van het Nederlandse volk te ongeschoold - noem het achterlijk - is om de achterliggende reden voor deze - en vele weigeringen - te zien, maar wij hebben jullie gewoon haarscherp door.
Er zijn mensen gestorven door dit beleid. Er zijn gezinnen, families en vriendschappen verscheurt door dit beleid. Er zijn personen en hele bedrijfssectoren failliet gegaan door dit beleid en er zijn hele bevolkingsgroepen bewust tegen elkaar opgezet door dit beleid. En dus heeft het Nederlandse volk het recht om te weten wat aan de basis stond van dit beleid, en welke beslissingen er allemaal achter de schermen genomen zijn om dit beleid te handhaven.
Er mag niets, maar dan ook niets over het gevoerde coronabeleid, de gesprekken van het OMT en aanverwante zaken naar buiten komen, omdat de gehele politiek weet dat dan - om het op zijn bargoens te zeggen - de massale pleuris uitbreekt, omdat dan duidelijk wordt dat wij vanaf dag 1 massaal belazerd zijn door de politiek, de MSM en personen als Koopmans, Osterhaus en van Dissel.
En dus blijven we nu dit 'spel' spelen dat de politiek dingen verzwijgt uit 'landsbelang,' terwijl het grote publiek weet dat dat landsbelang bestaat uit het in het zadel houden van tot op het bot corrupte en leugenachtige politici, en de meeheulende MSM.
Dit land is - ook door uw zoveelste weigering - veroordeeld tot een status quo waarin een groot deel van het volk weet dat zij geregeerd wordt door een bende leugenachtige en corrupte politici in vak K, maar dat zij - nog - machteloos zijn om daar iets tegen te doen, omdat deze openlijke wetteloosheid wordt gefaciliteerd door een even corrupte en leugenachtige 1e en 2e kamer.
Maar mag ik u dan in alle ernst even een vraag stellen heer Kuipers? Was dit nu het beeld dat u voor ogen had, toen u - misschien wel uit oprechte overtuiging - ja zei tegen de politiek?
Dat u onderdeel zou worden van een liegende, bedriegende en mensen in hun levensstandaard, vrijheid en gezondheid bedreigende overheid, die er zitten voor het eigen ego, uit machtswellust, voor het belang van het partijkartel en uiteraard voor die plucheplakkende exorbitante uitkering, of schadeloosstelling zoals jullie dat zelf noemen.
Ik hoef uiteraard geen antwoord op deze vraag, want het feit dat u daadwerkelijk steeds meer begint te lijken op de - fictieve - vertegenwoordiger van het ultieme kwaad Lord Voldemort, geeft aan dat er ergens in u nog een strijd gaande is, met het laatste restje fatsoen, menswaardigheid en geweten.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Heb ik empathie met u, medelijden of zelfs een vorm van begrip? Nee, absoluut niet.
Wij zijn allen zelf verantwoordelijk voor onze eigen daden, en als die daden inhouden dat je miljoenen mensen bewust voorliegt, en in hun bestaansrecht bedreigt, dan wordt het tijd voor wat menselijke en morele bewustwoording, want anders ben je als persoon inderdaad slechts pure evil.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten