DDS Podcast #23: George Soros

Buitenlandmei 18 2023, 19:30
Een nieuwe dag, een nieuwe aflevering van de DDS Podcast. En ja, er is weer heel wat te bespreken. Want Elon Musk heeft de moed gehad om George Soros aan te pakken. Dat is hem meteen op kritiek komen te staan. 'Antisemitisch!' is de reactie van de uwelbekenden. Wat een onzin! Soros ís slecht bezig. Dat heeft niets te maken met zijn religie of etniciteit, en alles met zijn karakter.
Hier is de video op Twitter waar ik over praat in de aflevering. Zeer kijkwaardig. Zeker gezien zijn gezichtsuitdrukkingen tijdens het gesprek.
Natuurlijk is er naast Soros ook meer: Hongarije pakt Zelensky aan, De Telegraaf promoot vreemdgaan, en een meerderheid van de Nederlanders vindt het helemaal prima om de persvrijheid af te schaffen als dit ervoor zorgt dat ze geen ongemakkelijk gevoel hoeven te krijgen door vervelende filmpjes.
Luister de aflevering hier op YouTube. Of hier op Spotify (en op Apple Podcasts, Google Podcasts, en Amazon):
PS: het geluid was vandaag iets minder. Voor de volgende keer zal dat gefikst zijn. Excuses, we ontdekten het pas na opname. Maar het is wel te beluisteren, dus opnieuw opnemen was, volgens onze inschatting, niet nodig.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten