2019 09 01 wahlabend sachsen by sandro halank 015

Doodenge linkse activist besmeurt Duitse AfD politica met POEP

Buitenlandaug 26 2023, 17:15
Het is een trieste dag voor de democratie wanneer politici, ongeacht hun politieke overtuigingen, het doelwit worden van walgelijke en lafhartige aanvallen. Beatrix von Storch, een vooraanstaand lid van de Duitse nationalistisch-rechtse partij Alternative für Deutschland (AfD), werd vrijdagavond op een evenement in Daun, Rijnland-Palts, besmeurd met uitwerpselen. Een man benaderde haar onder het voorwendsel van het maken van een foto, maar in plaats daarvan besmeurde hij de politica met poep.
Von Storch beschreef het incident als "echt walgelijk" in een verklaring aan het Duitse persbureau dpa. De dader is inmiddels gearresteerd en het incident wordt onderzocht. Volgens berichten in de Duitse media zou het gaan om hondenpoep. Dit is niet de eerste keer dat Von Storch het doelwit is van dergelijke aanvallen. In 2016 werd ze bekogeld met een taart door een man die verkleed was als clown.
Dergelijke acties zijn niet alleen een aanval op het individu, maar ook op de democratische waarden waarop onze samenleving is gebouwd. Het is onaanvaardbaar dat politici, ongeacht hun standpunten, het slachtoffer worden van dergelijke laffe daden. Het is essentieel dat we ons uitspreken tegen dergelijk gedrag en de waardigheid en het respect behouden dat essentieel is voor een gezonde democratie.
Natuurlijk is het walgelijkste van alles dat dit soort aanslagen bijna altijd uitgevoerd worden door linkse engnekken. Er wordt te pas en te onpas gesproken over "gevaarlijke" rechtse individuen en groepen... maar feitelijk is het altijd weer línks dat de handjes niet thuis kan houden. Wij van rechts worden hiervan beschuldigd - maar dat is bijna altijd nepnieuws. Ondertussen zijn het de linkse progressieve regenboogvlagzwaaiende woke-gekken die helemaal losgaan en mensen fysiek aanvallen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten