shutterstock 2149752817

Elon Musk haalt een Twitteraccount offline nadat zijn veiligheid in gevaar was gebracht

Buitenlanddec 15 2022, 15:00
The Guardian vindt het raar dat Elon Musk een Twitteraccount offline heeft gehaald. De links liberale Britse krant vindt het raar dat de kersverse nieuwe eigenaar een nieuwe regel op het sociale medium heeft geïntroduceerd waardoor hij het account kan schorsen. Blijkbaar hebben de lefties er geen moeite mee om 24/7 gevolgd te worden. Een vrijheidsstrijder zoals Elon Musk pikt het niet dat een Twitteraccount bijhoudt waar in de wereld zijn privéjet is. 
Elon Musk is er erg open over waarom hij deze regel heeft geïntroduceerd op Twitter en twittert: ''Elk account dat real-time locatie gegevens van iemand doxxt, wordt opgeschort, omdat het een fysieke veiligheidsschending is. Dit omvat het plaatsen van links naar sites met real-time locatie-informatie. Het plaatsen van locaties waar iemand met enige vertraging naartoe is gereisd, is geen veiligheidsprobleem, dat is oké. Gisteravond werd de auto met lil X (Red. de zoon van Musk) in LA gevolgd door een gekke stalker (denkend dat ik het was), die later de auto blokkeerde en op de motorkap klom. Er worden juridische stappen ondernomen tegen Sweeney en organisaties die mijn gezin schade in gevaar brengen.''  Dit is om de veiligheid van Musk en andere mensen te waarborgen. Deze verklaring klinkt daarom erg plausibel.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

“Na aanval van linkse gek op zijn zijn haalt Musk het account offline.” Zo ik heb even de nodige context gegeven

RTL Nieuws
RTL Nieuws
@RTLnieuws

De miljardair heeft een nieuwe regel op het sociale medium geïntroduceerd waardoor hij het account van een Amerikaanse student kon schorsen. rtlnieuws.nl/nieuws/buitenl…

13
Reply
Onze hoofdredacteur Michael van der Galien vindt het geen raar besluit van Musk. Ook dit is weer een voorbeeld dat wij in een "Andersom Wereld'' leven. Alles wat vroeger normaal was daar worden nu kritische vragen over gesteld. Alles moet kunnen zolang de links liberale goegemeente er maar geen last van heeft. Zo hypocriet zijn ze dan weer wel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten