beertema 1

CDA'er Bart van Horck begint walgelijke smeercampagne tegen PVV'er Harm Beertema

Politiekdec 15 2022, 16:00
De ranzige CDA'er Bart van Horck is op Twitter op serieus geschifte wijze losgegaan op PVV-Tweede Kamerlid Harm Beertema. Zijn beschuldiging aan het adres van Beertema is dat die niet kartel genoeg is, maar wel geld betaald krijgt voor zijn werk. Joh!
"Harm Beertema is al 12 jaar Kamerlid van de PVV," schrijft Van Horck op Twitter. "Jaarlijks verdient hij daarmee ca 135.000 euro. In totaal verdiende hij zo naar schatting 1,5 miljoen aan de publieke zaak. Hij is een van de meer ervaren Kamerleden. Wat kreeg de kiezer er voor terug?"
Daarop krijgen we een lijstje van allemaal dingen waarvan Van Horck vindt dat het nou ja, niet genoeg is. Hij zou niet genoeg moties indienen of Kamervragen stellen. En, oh ja, hij zou ook niet bij genoeg Kamerdebatten zijn.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Maar het ergste probleem, vindt Van Horck, is dat Beertema niet aardige dingen tweet. Daarmee creëert hij "commotie"! En hij "treitert" mensen! "Is dit soort gedrag iets dat je van een politicus mag verwachten?" vraagt Van Horck zich hardop af. "Lastig vallen van burgers/andere politici?"
Het is allemaal gezeur. Gezever. Beertema staat terecht bekend als een man die met regelmaat goede inbrengen heeft in de Kamer. Maar ja, inderdaad, hij loopt niet te strooien met moties. Waarom niet? Heel simpel. Omdat die moties geen reet voorstellen. In Nederland wordt alles achter de schermen besloten. En dan ook nog eens tussen de kartelpartijen onderling. De andere partijen hebben niets in te brengen.
En daar komt nog eens iets bij. Meneer Van Horckje is ... van het CDA. Hij heeft dus een politieke agenda. Zijn partij is helemaal ingestort, staat nog maar op 5/6 zetels, wat voor die partij natuurlijk vreselijk is. Het laagste zetental in decennia. Ondertussen is de PVV virtueel de grootste partij van het land.
Dat is dus waarom Van Horckje dit doet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten