Premier Mark Rutte (VVD) belooft weer dat de asielinstroom wordt verlaagd

Premier Mark Rutte (VVD) belooft weer dat de asielinstroom wordt verlaagd

Bron: NOS / Screenshot YouTube: Persconferentie premier Rutte, over besluit verhuizing Unilever

In het traditionele Kerstnummer van Elsevier Weekblad belooft VVD-premier Mark Rutte weer dat de dalende asielinstroom de hoogste prioriteit voor Europa moet hebben. Rutte heeft toegegeven dat hij zich in het verleden over deze kwestie "in slaap heeft laten sussen" en dat hij nu bereid is om maatregelen te nemen om de instroom verder te verlagen. Rutte heeft een jaar de tijd om deze belofte waar te maken. Of de kiezer moet in maart anders beslissen door het partijkartel weg te stemmen.

De premier heeft ook aangegeven dat hij heeft afgesproken met bondskanselier Olaf Scholz en de Franse president Emmanuel Macron dat migratiebeperking de hoogste prioriteit heeft. Hij verwees naar het onderzoek dat het kabinet momenteel doet naar de mogelijkheden om dit te bereiken, in samenhang met andere vormen van migratie.

De huidige aanpak is zorgwekkend en onmenselijk. Asielzoekers komen nu massaal naar Europa om hier hun geluk te beproeven, daarom noemen wij hen gelukszoekers, en het is niet onze plicht om hen te helpen en te beschermen, we moeten hen buiten de deur te houden. Zolang Nederland armoede en een woningnood kent kunnen we geen nieuwe hulpbehoevende mondjes voeden. We zitten aan ons absorptieniveau. We kunnen niet meer mensen opvangen. Dit kwartje lijkt niet te vallen bij het partijkartel.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Globalisten beweren graag dat asielzoekers een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan onze samenleving, en dat integratie en inclusie de sleutel zijn tot een succesvolle toekomst voor iedereen. We weten allemaal dat dit een fictieve droomwereld is. Veel gelukzoekers spreken onze taal niet, delen onze waarden en normen niet en hebben niet het kennisniveau om volwaardig mee te draaien in onze samenleving. De boodschap van de EU moet duidelijk zijn; fort Europa is gesloten voor gelukszoekers die niet kunnen bijdragen aan onze verbraste welvaart. Rutte durft deze boodschap nooit te verdedigen. Daarom weet je bij voorbaat dat deze belofte niks waard is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties