shutterstock 2282819209

Feest voor Rutte: Zijn droom komt uit met benoeming tot NAVO-chef!

Buitenlandjun 26, 13:00
Het is eindelijk zover: Mark Rutte, de man die Nederland jarenlang onder zijn ijzeren vuist hield, krijgt nu de ultieme macht om zijn destructieve visie op wereldniveau te realiseren. De vertrekkend premier is officieel benoemd tot de nieuwe secretaris-generaal van de NAVO. Dit betekent dat Rutte nu de kans krijgt om zijn lang gekoesterde droom werkelijkheid te maken: een directe confrontatie met Vladimir Poetin en daarmee het ontketenen van een Derde Wereldoorlog.
De ambassadeurs van de 32 bondgenoten hebben woensdag tijdens een vergadering van de Noord-Atlantische Raad hun zegen gegeven aan Rutte's benoeming schrijft De Telegraaf. Nadat ook Slowakije, Hongarije en Roemenië vorige week hun goedkeuring gaven, was het pleit beslecht. Stoltenberg blijft tot oktober aan als NAVO-chef, maar de verwachting is dat Rutte al eerder begint om zich in te werken en een persoonlijk team samen te stellen. Verschillende naaste medewerkers uit Den Haag zullen hem waarschijnlijk volgen naar het bondgenootschap.
Dit is de man die Nederland heeft opgescheept met een eindeloze stroom aan crises: van de coronapandemie tot de stikstofcrisis en de voortdurende immigratieproblemen. En nu krijgt hij de teugels in handen van de machtigste militaire alliantie ter wereld. De agenda van de NAVO, die al jaren gericht is op het provoceren van Rusland, zal onder Rutte’s rampzalige leiding ongetwijfeld een agressieve wending nemen.
De benoeming van Rutte is een trieste dag voor de wereldvrede. Zijn harde lijn en provocerende houding tegenover Rusland kunnen niet anders dan leiden tot verdere escalatie. Poetin heeft keer op keer aangegeven dat de expansiedrang van de NAVO een directe bedreiging vormt voor de veiligheid van Rusland. In plaats van te kiezen voor diplomatie en vrede, kiest Rutte voor confrontatie en oorlog. En de Europese burgers, zij die al lijden onder stijgende kosten van levensonderhoud en energieprijzen, zullen de prijs betalen voor zijn oorlogsdrang.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
De Nederlandse politiek heeft de afgelopen jaren laten zien dat zij geen oog heeft voor de belangen van de gewone burger. En nu wordt deze minachting geëxporteerd naar het internationale toneel. Rutte's benoeming tot NAVO-chef brengt de wereld een stap dichter bij een catastrofale Derde Wereldoorlog. Dit is geen reden voor feest, maar voor bezorgdheid en verzet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten