mark rutte minister president 9o1a6826

Eva Vlaardingerbroek fileert Hongarije’s steun voor leugenachtige Rutte als NAVO-leider

Buitenlandjun 19, 11:00
Het is met grote verontwaardiging dat Eva Vlaardingerbroek heeft gereageerd op de recente ontwikkelingen rondom Mark Rutte. Op X uitte ze haar ongenoegen over Hongarije’s instemming met de benoeming van Rutte als secretaris-generaal van de NAVO. Haar kritiek is scherp en niet mis te verstaan: "Mark Rutte heeft meer dan 10 jaar ons land verwoest. Zijn beloften zijn waardeloos. Hij is een pathologische leugenaar en een oorlogszuchtige globalist."
Eva’s frustratie is begrijpelijk. Rutte’s politieke carrière in Nederland wordt gekenmerkt door een opeenstapeling van schandalen, gebroken beloften en beleidsmatige mislukkingen. Het is een publiek geheim dat Rutte’s veertienjarige heerschappij een spoor van verwoesting heeft achtergelaten in bijna elk deel van de Nederlandse samenleving. De economie, de zorg, het onderwijs, torenhoge immigratiecijfers – niets bleef gespaard onder zijn neoliberale regime.

Mark Rutte spent 10+ years destroying our country. His promises are worthless. He’s a pathological liar and a warmongering globalist. I understand Hungary puts Hungary’s interests first, but having Rutte become the Secretary General of NATO means serious trouble for humanity.

Orbán Viktor
Orbán Viktor
@PM_ViktorOrban

Following the recent European elections, where Hungarians voted in huge numbers in favour of #peace, we reached an important agreement with #NATO Secretary General @jensstoltenberg . We agreed that no Hungarian personnel will take part in the activities of NATO in Ukraine and no…

Image
Image
7.9K
Reply
Wat de zaak nog schrijnender maakt, is dat Viktor Orbán, de Hongaarse premier die zich altijd heeft geprofileerd als een tegenstander van globalistische inmenging, nu akkoord gaat met de benoeming van Rutte. Eva Vlaardingerbroek stelt terecht: "Ik begrijp dat Hongarije de belangen van Hongarije op de eerste plaats stelt, maar dat Rutte secretaris-generaal van de NAVO wordt, betekent ernstige problemen voor de mensheid." Dit is een harde klap voor diegenen die hoopten op een principiële houding van Hongarije tegen het globalistische establishment. Helaas we komen bedrogen uit.
Onbegrijpelijk dat Orbán hier intrapt, wetende dat hij recht in zijn gezicht wordt uitgelachen. En dat getekende briefje? Daar zit wel weer een inlegvelletje bij. Rutte’s reputatie als pathologische leugenaar is welbekend, en het is slechts een kwestie van tijd voordat Orbán geconfronteerd wordt met de ware aard van zijn bondgenoot.
Aan de positieve kant kunnen we opmerken dat Nederland verlost is van Rutte. Zijn vertrek naar de NAVO beperkt zijn directe invloed op de Nederlandse politiek. Bovendien heeft een secretaris-generaal van de NAVO beperkte macht, aangezien de meeste beslissingen unaniem moeten worden genomen door de lidstaten. Toch blijft het een bittere pil om te slikken dat iemand met zo’n discutabele achtergrond nu een positie van internationaal belang krijgt.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
In essentie is Eva Vlaardingerbroeks boodschap duidelijk: de benoeming van Mark Rutte tot NAVO-secretaris-generaal is een ernstige fout die de wereld nog lang zal heugen. Het is een waarschuwing aan alle naties om waakzaam te zijn en niet te worden misleid door de valse beloften van politieke opportunisten. Men moet waakzaam zijn voordat je het weet lult de pathologische leugenaar Rutte ons een Derde Wereldoorlog in.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten