screen shot 2023 02 06 at 113156

Filmpje! De Grammy's gaan vol satanisme: gesponsord door Pfizer

Buitenlandā€¢feb 06 2023, 9:00
Afgelopen nacht werden de Grammy's uitgedeeld in Amerika. Wat daar te zien was, was ronduit schokkend: een optreden was duidelijk satanisch van aard... en direct na het einde van het optreden werd de sponsor ook in beeld gebracht. Het was. niet schrikken, Pfizer.
Dit soort beelden zijn werkelijk zorgwekkend. Dit soort vunzigheid moet doorgaan voor "popcultuur." In feite is het natuurlijk satanisch. En nee, ze verbergen het niet eens meer. Ze doen het openlijk; de duivel wordt aanbeden.
Dat is al erg genoeg, maar het wordt nog erger als je ziet wat daarna in beeld komt: De Grammy's worden gesponsord door Pfizer. Dat is het bedrijf dat zogenaamd het beste met ons voor heeft met die nauwelijks-werkende coronavaccins.
De zanger die je daar ziet optreden is Sam Smith. Deze man was ooit gerespecteerd door normale mensen, maar de afgelopen jaren is hij helemaal doorgedraaid. Hij is vol op het Woke-LHBTIQ-orgel gegaan, en nu dit weer. Smith is tegenwoordig "non-binary." Dit liedje heet "Unholy." En, oh ja, hij zingt het met Kim Petras die "trans-geĆÆdentificeerd" is. Het duo won een Grammy voor het nummer. Petras was heel trots en zei: "Ik ben de eerste transvrouw die deze award gewonnen heeft." Daarop stond het hele Hollywoodpubliek op en brak uit in luid applaus.
Smiths en Petras' dansers waren in het rood, de lichten waren rood, Petras danste in een kooi (alsof ze een gevangene was), Smith was gekleed als de duivel, en danseressen met lang haar en lange rode gewaden bewogen zich rond hem alsof ze hem aanbeden.
Satanischer dan dit wordt het niet. En het hele gebeuren werd 'trots' gesponsord door Pfizer, weten we, want die boodschap kwam duidelijk in beeld direct na dit optreden. Umh.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Dit soort publiek satanisme zien we steeds vaker in Amerika. De Satanische Tempel (ze hebben daar letterlijk een Satanische Kerk) heeft bijvoorbeeld de opening aangekondigd van "de eerste religieuze abortuskliniek ter wereld." Daar worden "rituele abortussen" uitgevoerd. Het doel van de "kliniek" is om zoveel mogelijk abortussen te verrichten, en dat op een "rituele" wijze te doen. Daarbij worden er mantra's gesproken/gefluisterd van de Satanische Tempel. 
Die Hollywoodsterren zijn werkelijk van God los. Letterlijk. En het wordt alleen maar erger. Wat je daar ziet - in dat deel van Amerika - is puur demonisch van aard. Ja, ik weet dat we dit niet hardop mogen zeggen omdat het "knettergek" is... maar deze mensen komen er zelf openlijk voor uit.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten