Filmpje! 'Je krijgt het niet als je je laat vaccineren'

Buitenlandokt 15 2022, 13:19
Op sociale media is een film viraal gegaan van politici en 'wetenschappers' die aan het begin van de vaccinatiecampagne zeiden dat je corona niet kon krijgen en (dus) ook niet kon doorgeven aan anderen als je je liet vaccineren. Dat is, weten we al langer, onzin. Maar wat we nu óók weten is dat Pfizer en de andere farma-bedrijven hier ook helemaal niet op getest hadden. Deze uitspraken waren dus nergens op gebaseerd.
Het gaat om deze video die viraal is gegaan - ook in eigen land, onder meer doordat FVD-leider Thierry Baudet 'm geretweet heeft:
Niet zo gek, natuurlijk dat deze video inderdaad heel populair is. Want na de getuigenverklaring van één van de topvrouwen van Pfizer, die onlangs in het Europees Parlement toegaf dat er helemaal niet getest is op de impact van de 'vaccins' op de besmettingen, weet iedereen dat er hier een heel merkwaardig, vuil spel gespeeld is.
Jan en allemaal roepen nu dat ze dit ook nooit gezegd hebben. Maar zoals deze video duidelijk maakt is dat je reinste flauwekul. Aan het begin van de campagne werd zelfs keihard gesteld door meerdere 'leiders' dat je de ziekte helemaal nooit zou krijgen en dus ook niet zo doorgeven aan anderen als je je liet vaccineren. Punt.
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
En dan moeten ze nu dus opeens met de billen bloot. Want nu zegt zelfs Pfizer dat het bedrijf dit nooit onderzocht heeft - en dat politici en mensen als Anthony Fauci dus uit hun nek aan het ... praten... waren toen ze zeiden dat dit wél zo was.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten