screen shot 2023 10 19 at 094402

Filmpje! Totaal demente Azlheimer-patiënt Joe Biden kan niet communiceren met de pers

Buitenlandokt 19 2023, 10:00
Joe Biden wordt er door critici van beschuldigd dat hij volkomen dement is. Dat dit waar is staat wel vast. Je hoeft echt maar een paar video's te zien van deze man om tot die conclusie te kunnen komen. Het is een schande dat deze man zogenaamd 'de machtigste man op aarde is.'
De Amerikaanse president reisde onlangs naar Israël daar zijn blinde steun uit te spreken voor de premier van dat land, Benjamin Netanyahu. Op de terugreis sprak hij met journalisten aan boord van Air Force One. Nou ja, hij probeerde dat. Want wat er uit zijn mond kwam was volkomen onzinnig. De 'communicatie' was een woordenbrij van een seniele gek tegen journalisten die probeerden te doen alsof hij iets slims zei.
Deze man weet niet eens waar hij is, laat staan waar hij mee bezig is, wat de echte problemen zijn, en hoe die opgelost kunnen worden. Hij ouwehoert maar wat. Het slaat volkomen nergens op wat hij zegt - en zijn kabinetsleden vinden het allemaal prima. Kijk maar achter hem: de man die je daar half verstopt in de deur ziet is Anthony Blinken, Bidens "minister van Buitenlandse Zaken." Die staat dus toe te kijken terwijl zijn zogenaamde baas zichzelf én zijn land voor gek zet.
De beelden die tegenwoordig uit Amerika komen, van Biden, zijn ronduit schokkend. Deze man zou zogenaamd de "machtigste man op aarde" zijn. De Amerikaanse president. Hij zit in het Oval Office, krijgt alle belangrijke informatie, en maakt vervolgens op verstandige wijze een afweging van alle pros en cons, en trekt dan conclusies over wat te doen.
Dat wordt ons gezegd, tenminste. Dat moeten wij geloven. Joe Biden, de machtigste man op aarde, weet wat hij doet, is heel wijs, en kan slimme afwegingen maken op basis van de complexe informatie die hij elke dag weer voorgeschoteld krijgt.
Natuurlijk is dat allemaal onzin. Biden is overduidelijk seniel. Hij is dement. Hij lijkt wel Alzheimer te hebben - of een andere ziekte waardoor je je rationaliteit kwijtraakt. Deze man kan werkelijk niets. Hij moet continu gesteund worden. Zelfs als hij op een podium staat om een 'speech' (LOL) te geven verdwaalt hij - en hij valt met grote regelmaat van trappen af.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we helemaal klaar met die knettergekke verheerlijking van Joe Biden. Hij is overduidelijk seniel. Deze man kan geen president zijn van een bejaardenhuis, laat staan van Amerika. Denk jij daar net zo over? Steun DDS dan! Want wij zijn de enige Nederlandse website die de waarheid vertellen over deze demente Azlheimer-patiënt. Doneer aan DDS en help ons elke dag weer de waarheid te verkondigen!
Aan de ene kant kan je daar om lachen, maar aan de andere kant is het levensgevaarlijk. Want als Biden niet in staat is om leiding te geven aan zijn kabinet en zijn land - en dat is hij duidelijk niet - wie heeft het dan voor het zeggen in Amerika? De Amerikaanse president zou de machtigste man in en van dat land moeten zijn. Als hij dat niet is, wie zit er dan achter de knoppen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten