Thierry Baudet in Florida met de Trumps: 'Gesproken over een internationale coalitie van anti-globalisten!'

Thierry Baudet in Florida met de Trumps: 'Gesproken over een internationale coalitie van anti-globalisten!'

Politiekokt 15, 16:00
FVD-leider Thierry Baudet is in Florida voor een bijeenkomst van anti-globalistische politieke én medialeiders. En ja, dat bevalt hem buitengewoon goed. Hij sprak daar namelijk onder meer met Eric Trump, de zoon van voormalig president Donald J. Trump. Het doel? Een internationale coalitie opzetten van anti-globalisten.
In Nederland vinden we het altijd geweldig als onze eigen mensen het goed doen internationaal... maar dat gaat niet op als die persoon een patriot is, een conservatief, een traditionalist. Toch zouden we daar wel trots op moeten zijn. Zéker op deze man. 
Thierry Baudet is namelijk bijzonder belangrijk werk aan het verrichten in Amerika. Samen met Ralf Dekker is hij in Florida om te spreken met Amerikaanse gelijkgestemden. En ja, dat levert heel wat op. Hij sprak bijvoorbeeld met Eric Trump over de noodzaak én mogelijkheden om een internationale coalitie van anti-globalisten op te zetten.
Dat vertelt Baudet zelf op X:
"De mogelijkheden zijn eindeloos," legde Baudet uit vanuit Florida. "We hebben zoveel met elkaar gemeen. [De strijd tegen] globalisme, de strijd tegen het World Economic Forum, alles wat er op ons afkomt wereldwijd." Daarom vindt hij het fantastisch dat hij en Dekker in Florida mogen zijn.
In Florida heeft Baudet zelf ook een speech gegeven over alle problemen waarmee we ons geconfronteerd zien als weldenkende traditionalisten, als conservatieven. In die toespraak legde hij uit dat de plannen van de globalisten extreem veel verder gaan dan we zelfs twintig jaar geleden dachten dat zelfs maar mogelijk was. 
Geweldig, natuurlijk. En het toont aan hoe groot onze beweging écht is, niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten.
Wat wél opmerkelijk is en blijft is dat de gewone mainstream media hier op geen enkele manier dan ook aandacht aan geven. Want stel je voor dat je moet toegeven dat Baudet en FVD er internationaal toe doen?!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten