3894040022 41ba826dd5 c

Historische overwinning: Eerste AfD-burgemeester gekozen in Duitse gemeente

Buitenlandjul 03 2023, 16:30
In een opmerkelijke politieke doorbraak heeft he patriottische Alternative für Deutschland (AfD) voor het eerst een burgemeester verkozen zien worden in een Duitse gemeente. Deze historische gebeurtenis markeert een nieuwe triomf voor de partij, die een indrukwekkende opmars doormaakt in de Duitse politiek. Ditmaal scoort de Alternative für Deutschland ook in het westen van het land, wat duidt op een brede acceptatie en populariteit onder de kiezers.
De verkiezing van een AfD-burgemeester illustreert de duidelijke wil van de kiezers. Het signaleert een serieuze en urgente situatie die niet genegeerd kan worden. Het is een krachtig statement van de bevolking, die een verandering in het politieke landschap wenst. De AfD heeft zich gepositioneerd als een partij die patriottisme en nationale trots hoog in het vaandel heeft staan. Ze heeft kritiek op de politieke elite die lijkt te zwichten voor de 'woke'-cultuur en de heersende klimaatreligie.
De overwinning van de AfD in de gemeente Raguhn-Jessnitz is de tweede succesvolle uitslag voor de partij in korte tijd. Eerder boekte de partij zetelwinst in een landraad in Thüringen. Nu heeft AfD'er Hannes Loth met een nipte overwinning de macht gegrepen in dit Duitse dorp. Deze opeenvolgende overwinningen tonen aan dat de AfD steeds meer voet aan de grond krijgt en steun blijft vergaren.
De opkomst van de AfD is een direct gevolg van de groeiende onvrede onder een aanzienlijk deel van de bevolking. De roep om verandering is duidelijk hoorbaar. Zolang de poorten open blijven staan voor massamigratie en de politieke elite lijkt te buigen voor politieke correctheid, zal de populariteit van patriottische partijen blijven groeien in Europa.
Het succes van de AfD is een wake-up call voor de gevestigde politieke orde. Het dwingt hen om de zorgen en wensen van de bevolking serieus te nemen. Het is van cruciaal belang om een open en eerlijk debat te voeren, waarbij diverse politieke stromingen gehoord worden. Het wegzetten van patriottische partijen als extremistisch of populistisch is een miskenning van de behoeften en verlangens van de kiezers.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
De verkiezing van een AfD-burgemeester in een Duitse gemeente markeert een historische verschuiving in het politieke landschap. Het laat zien dat er een groeiende steun is voor de AfD en andere patriottische partijen, die de waarden van nationale identiteit, veiligheid en traditie hoog in het vaandel dragen. Het is tijd voor de politieke elite om te luisteren naar de stem van het volk en constructieve oplossingen te vinden die de belangen van de bevolking dienen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten