schermafbeelding 2023 10 09 101946

Hoe slaagde Hamas erin om onopgemerkt het Israëlisch grondgebied te betreden? Ex-sergeant stelt vragen

Buitenlandokt 09 2023, 10:00
De wereld van TikTok is opgeschud door een opmerkelijke video van een voormalige gevechtssergeant van de IDF. Volgens deze oud-militair, die tijdens vele operaties in de Gazastrook heeft gediend, heeft Hamas meermaals de grens overschreden. Het brutaalste detail? Dit zou allemaal gebeurd zijn onder de wakende ogen van de IDF. Dit kan volgens haar niet gebeurt zijn zonder dat een Israëliër hier niet van op de hoogte is.

On Tik-Tok, a video has gained popularity of a girl who states that she served in the Israeli army as a combat sergeant during one of the operations in the Gaza Strip, and is surprised how Hamas militants managed to cross the border so easily. “There is not a single chance in…

64
Reply
"Er is geen enkele kans op aarde dat dit kan gebeuren zonder dat wij hiervan op de hoogte zijn," vertelt ze in haar video op de platform. "Waarnemers zitten in een bunker met hun ogen vier uur lang vastgekluisterd aan een beveiligingsscherm. Van de minste beweging bij het hek, zoals een naderende duif, een ooievaar of zelfs een kakkerlak onder het hek, gaat iedereen op scherp."
Ze lijkt diep verbaasd over hoe Hamas erin slaagde om met tractoren, en een legertje van 400 man sterk, zo onopgemerkt het speelveld van de IDF binnen te dringen. "Ik heb dit twee jaar gedaan, dit kan gewoon niet gebeuren. Zou het mogelijk zijn dat iemand van binnenuit hier hulp heeft geboden?", vraagt de oud-sergeant zich af.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Haar kritische opmerkingen hebben heel Israël en de Westerse wereld in rep en roer gebracht en iedereen zit te wachten op de antwoorden die de Israëlische overheid gaat geven hoe het zo mis heeft kunnen gaan. De waarheid zal zich ongetwijfeld binnen enkele weken ontvouwen. Hoog tijd dat er antwoorden verschijnen op dit mysterieuze gebeuren. Want laten we eerlijk zijn: een robuuste krijgsmacht als de IDF laat je niet zomaar binnendringen op hun grondgebied.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten