2022 10 17 6

Multicultureel drama! Horror koffermoord in Parijs; daders 2 Algerijnen

Buitenlandokt 17 2022, 12:45
In Parijs heeft er een brute koffermoord plaatsgevonden. Bij deze moord is het meisje Lola (12) beestachtig door twee Algerijnen vermoord. Het bizarre is dat dit een multicultureel drama is en dat daarover de wereld muisstil blijft.
Vrijdagavond is in Parijs een vermist meisje levenloos in een koffer teruggevonden. Het gaat om de twaalfjarige Lola die na haar schooldag niet thuiskwam. Na een zoektocht van enkele uren werd Lola dood in een koffer aangetroffen. Haar handen en voeten zouden zijn vastgebonden, over haar gezicht zou tape zijn geplakt. Volgens Le Parisien zou ook haar keel zijn doorgesneden. De Franse nieuwszender BFM TV schrijft daarnaast dat op het lichaam de cijfers '0' en '1' waren geschreven. De politie heeft daar nog geen mededelingen over gedaan. De autopsie heeft gisteren uitgewezen dat Lola door verstikking om het leven is gekomen.
De politie staat voor een raadsel waarom Lola is vermoord. Le Parisien sprak met een vriend van de familie die namens hen het woord voert: "We weten niets", zei hij. Een buurman voegde toe: "De vader weet ook niets, dit is een afschuwelijk verhaal.'' De Franse krant Le Journal du dimanche schrijft dat het kan gaan om orgaanhandel. 
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
Ongehoord Nieuwspresentatrice Raisa Blommestijn weet te melden dat de daders twee Algerijnen zijn en twittert: ''Dit is Lola, 12 jaar. Lola is op brute wijze vermoord door twee Algerijnen in Parijs; geofferd op het altaar van de multiculturele staat en het open grenzen-beleid. Toen drugscrimineel George Floyd overleed, braken over de hele wereld BLM-protesten uit en nu is het muisstil.'' Het is inderdaad frappant dat de media muisstil blijven. Er wordt aan deze macabere moord geen ruchtbaarheid gegeven. Deze tragedie kan natuurlijk worden toegerekend aan de falende multiculturele samenleving.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten