2022 10 17 5

Botsauto's Geert Wilders en Hugo de Jonge klappen op elkaar over voorrangspositie voor statushouders

Politiekokt 17 2022, 11:45
Geert Wilders (PVV) en Hugo de Jonge (CDA) zijn vanochtend zwaar in botsing gekomen op Twitter. Hugo de Jonge bewijst telkens weer een wereldvreemde machtswellusteling te zijn. Geert Wilders accepteert niet dat de Nederlander telkens weer op de laatste plaats komt bij het verkrijgen van een sociale huurwoning.
Als het aan Nederlandhater Hugo de Jonge ligt mogen Nederlanders nog langer wachten op een sociale huurwoning. Hoe ziek in je hoofd ben je eigenlijk om je eigen landgenoten altijd op de laatste plaats te zetten? Geert Wilders weet daar wel het antwoord op en twittert: ''Gestoorde gek. Dit land is van ons en als je het wil weggeven aan buitenlandse profiteurs dan hoor je hier niet thuis Hugo de Jonge. Hierop reageert de wereldvreemde minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening op twitter als volgt: ''Beledigen, schelden, opruien. Destructieve en giftige politiek. Het leidt tot niets, behalve tot meer haat en polarisatie.'' Het antwoord op de tweet van Wilders door Hugo de Jonge laat zien dat deze minister echt gestoord is. Statushouders voortrekken ten nadele van de eigen jeugd leidt juist tot polarisatie. De Jonge is wel de laatste die over haat en giftige politiek moet beginnen.

Ik was nog mild. Je bent echt helemaal de weg kwijt @hugodejonge. En weet je wat tot polarisatie leidt? Dat je Nederlanders nog langer laat wachten op ‘n woning terwijl ze al jaren op de wachtlijst staan. Omdat je gelukzoekers voor laat gaan. Schaam je. Jij haat je eigen volk.

Hugo de Jonge
Hugo de Jonge
@hugodejonge

Beledigen, schelden, opruien. Destructieve en giftige politiek. Het leidt tot niets, behalve tot meer haat en polarisatie.

Image
6.9K
Reply
Geert Wilders vond zichzelf in zijn eerste tweet nog mild en twittert als antwoord aan Hugo de Jonge: ''Ik was nog mild. Je bent echt helemaal de weg kwijt Hugo de Jonge. En weet je wat tot polarisatie leidt? Dat je Nederlanders nog langer laat wachten op ‘n woning terwijl ze al jaren op de wachtlijst staan. Omdat je gelukzoekers voor laat gaan. Schaam je. Jij haat je eigen volk.''
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
Dit kabinet bestaat louter uit Nederlandhaters. Wilders heeft gewoon gelijk. Wij kennen geen enkel ander land in de wereld die zijn eigen bevolking altijd op de laatste plaats zet zoals Nederland. Nederland smacht naar ''Nederland eerst'' beleid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten