Orkun Kokcu

De aanvoerder van Feyenoord Orkun Kökcü weigert de regenboog­band te dragen; deugend NL woedend!

Binnenlandokt 17 2022, 10:45
Orkun Kökçü heeft afgelopen speelronde van de eredivisie geweigerd om de regenboogband te dragen. De aanvoerder van Feyenoord voelde zich vanwege zijn geloofsovertuiging niet de aangewezen persoon om dit te supporten. Gelijk heel deugend Nederland over de zeik.
,,Ik vind het wel belangrijk om te benadrukken dat ik respect heb voor iedereen ongeacht religie, achtergrond of voorkeur. Ik vind dat iedereen vrij is om te doen wat diegene wil of voelt. Ik snap heel goed wat het belang is van deze actie, alleen voel ik mij door mijn geloofsovertuiging niet de aangewezen persoon om dit te supporten. Daarom voel ik me er niet comfortabel bij om deze aanvoerdersband te dragen,” laat de Turkse middenvelder weten aan het AD.
Orkun Kökçü geeft aan te hopen dat zijn keuze uit religieuze overwegingen ook wordt gerespecteerd. Jullie raden het al deugend Nederland accepteert dit niet. De hele LHBTIQ agenda moet letterlijk door iedereen zijn strot worden geduwd. De alfabet gemeenschap begint steeds intoleranter te worden. En ze hebben zaken omarmt die het daglicht niet kunnen verdragen, zoals Black Lives Matter, de woke agenda, pedofilie moet gerespecteerd worden zolang men het maar niet praktiseert en transgenders moeten we heel normaal vinden. Veel holebi's (homoseksuelen, lesbiennes en biseksuelen) willen niks met deze zaken te hebben. Zij hebben zich inmiddels verenigd in de Roze Leeuw
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
Het is heel leuk om de kortsluiting bij deugend Nederland waar te nemen. Diede Abspoel verwoord dit heel mooi op Twitter: ''Heerlijk hoe een week geleden Twitter vol stond met linkse rakkers die zich hard maken voor vrouwen die een hoofddoek willen dragen, maar nu een voetballer met dezelfde religie geen regenboog bandje wil dragen is die religie weer intolerant.'' En zo rolt deugend Nederland. Wat ook grappig is dat deugend Nederland heel verontwaardigd is maar het woord islam niet in de mond durven te nemen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten