Pim_Fortuyn_ _May_4 1

Gefrustreerde Ad Melkert: Pim Fortuyn was een voorloper van Donald Trump, hij speelde in op de onderbuik

Politiekokt 17 2022, 9:30
Twintig jaar later zit de pijn nog diep bij Ad Melkert. De oud PvdA lijstrekker kan het nog steeds niet verkroppen dat hij zijn meerdere moet erkennen in Pim Fortuyn. Afgelopen zaterdag liep de azijnzure Melkert leeg op het Geschiedenis Festival.
Ad Melkert heeft afgelopen zaterdag voor het eerst in twintig jaar voor het grote publiek zijn ervaringen gedeeld over de verkiezingen van 2002. Het is niet fraai te noemen en de frustraties zitten nog heel diep. Deze gebeurtenis mocht niet op beeld en geluid worden vastgelegd. Gelukkig bestaan er mobiele telefoons. Het AD schrijft dat Melkert twintig jaar naar dato geen steek is veranderd. De ‘buitensporige media-aandacht’ heeft Fortuyn groot gemaakt stelt een verzuurde Melkert. 
Melkert ziet Fortuyn als een voorloper van oud-president van de VS Donald Trump. ,,Ze bespelen de onderbuik’’, aldus Melkert. Nee Melkert! Fortuyn en Trump brengen het ongenoegen in de samenleving aan het voetlicht. En zetten hun land op één. Eerst de problemen in eigen huis oplossen en daarna kun je pas de hulpbehoevende helpen in de rest van de wereld. Maar dat zal Melkert als globaslist nooit gaan begrijpen.
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!

Ad Melkert zegt dat Pim Fortuyn net als Trump “de onderbuik” bespeelde. Wat een smeerlapperij. Vele jaren na het demoniseren van Pim Fortuyn en de laffe linkse moord op hem, heeft die PvdA-engerd nog steeds helemaal niets geleerd.

NOS Teletekst
NOS Teletekst
@Teletekst

Melkert:Fortuyn was voorloper Trump

Image
4.7K
Reply
De leider van de oppositie Geert Wilders concludeert op Twitter: ''Ad Melkert zegt dat Pim Fortuyn net als Trump “de onderbuik” bespeelde. Wat een smeerlapperij. Vele jaren na het demoniseren van Pim Fortuyn en de laffe linkse moord op hem, heeft die PvdA-engerd nog steeds helemaal niets geleerd.'' Ad Melkert (PvdA), Paul Rosenmöller (GroenLinks) en Thom de Graaf (D66) hebben inderdaad het politieke klimaat gecreëerd waarin Pim Fortuyn vermoord werd. De kogel kwam van links en het gevaar zit nog steeds bij extreemlinks.  
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten