shutterstock 1596021496

-Michel Mulder- 'De hypocrisie van de Deugvrouwkes'

Opinieokt 16 2022, 16:29
Omdat in het kader van 'trap-de-blanke-man-van-deze-aarde' zo ongeveer niets achterlijk genoeg is, zijn er maar weer een paar - net zo deugende mannekes - door de knietjes gegaan voor excuses.
Wie er tegenwoordig nog bij kan houden waarvoor de blanke man allemaal zijn excuses moet aanbieden is intelligenter dan Albert Einstein. Alleen betreft zijn 'intelligentie' slechts deugdzaamheid, en geen daadwerkelijke kennis.
Kijk ze allemaal staan, de deugvrouwkes in het vernedercirkeltje, wanhopig hun orgasme inhoudend over zoveel slaafsheid van de zo verafschuwde 'white pigs,' zich onderwijl het middelpunt van het universum wanend.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Deze pose, deze houding, deze acteerprestatie staat echter in schril contrast met hun dagelijkse realiteit achter de eigen voordeur, waar de narcisten en enigszins 'foute' mannen, relatiemateriaal bij uitstek blijken.
Deze, mijn doos mijn recht hippies, pretenderen weg te kwijnen onder het dominerende juk van - voornamelijk - de blanke narcistische bad boys, terwijl ze in real life maar wat graag de pincode van de kuisheidsgordel overhandigen aan sleazebags met losse handjes, van welke huidskleur dan ook.
Waarom vallen veel vrouwen - in herhaling - toch zo vaak op klootzakken van de allerergste categorie? Omdat deze ze terugvoeren naar hun oerinstinct over de tijd waarin ze met een knuppel een grot ingeslagen werden, om daarna bruut genomen te worden door Oeroeg de Neanderthaler. En omdat diezelfde Oeroeg uiteindelijk de beste beschermer van allemaal is.
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
Het opgevoerde sprookje van de prins op het witte paard - of is dat racistisch - en de ideale partner die onder een wijntje zijn dag met zijn vrouw bespreekt is zo ongeveer de grootste leugen sinds Adam en Eva. Want, ja, in de basis willen veel vrouwen die ouderwetse bruut die ze met - uiteraard #MeToo-gepast geweld - naar de slaapkamer sleept, om ze daar even een uurtje grof uit te wonen én om alle tegenstrevers met grof geweld in elkaar te rammen als ze bij haar in de buurt komen.
Te vrouwonvriendelijk? Te seksistisch? Te grensoverschrijdend? I don't give a flying you-know-what, want ik doe niet mee aan de heersende hypocrisie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten