screen shot 2022 09 28 at 12

GroenLinks-jonkvrouw Corinne Ellemeet eist een einde aan kritiek: 'Het zorgt voor burnouts!'

Politiekokt 16 2022, 15:29
Nu er weer een Kamerlid is (Ockje Tellegen) dat een burnout heeft en niet meer terug wil komen in de politiek heeft GroenLinks-jonkvrouwtje Corinne Ellemeet besloten dat ze zich uit wil spreken. Waartegen, vraagt u? Tegen de leugens en hypocrisie in Den Haag? Nee. Tegen kritiek van belastingbetalers. Want door het leugenachtige politieke maffia-tuig in Den Haag te te bekritiseren zorgen wij ervoor dat zij zich minder ontspannen voelen. Kunnen we daar dus even mee ophouden?!
Triester dan dit belachelijke verhaal van Corinne Ellemeet (Kamerlid voor GroenLinks) wordt het niet. Eerst zegt ze dat "veel" Kamerleden "last [hebben] van fysieke [en andersoortige] klachten." En vervolgens geeft ze gewone burgers daarvoor de schuld.
Wat? Ja, echt waar.
"Wat er echt inhakt zijn niet zozeer de uren als wel de haat, agressie, minachting en beledigingen die je regelmatig over je heen krijgt," schrijft het abominabele creatuur. "Je bent een speelbal van de publieke opinie en van social media. Het ene moment wordt je weggehoond, het volgende moment heilig verklaard." Dat laatste is natuurlijk een leugen: mevrouw Ellemeet is nog nooit de hemel ingeprijsd, door wie ook.
Vervolgens stelt de jonkvrouw dat deze kritiek "de werkomgeving extreem onveilig" maakt. Nee, dat is geen grap. Kritiek van burgers zorgt volgens haar voor een onveilige werkomgeving.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Daarna huilt ze dat "de hevigheid waarmee je te grazen genomen wordt" als Kamerlid "niet normaal" is. Want er zijn mensen die soms iets zeggen over haar uiterlijk (ik krijg daar elke dag opmerkingen over en ik kan je verzekeren dat ik daar niet eens bijna last van heb, dus waarom Ellemeet daar wél last van heeft is mij een raadsel) en/of over het feit dat ze 'jonkvrouw' is.
Tot slot stelt ze dat deze cultuur ervoor zorgt dat er niet veel mensen zijn geld willen verdienen als professionele landsverraders Kamerleden en/of kabinetsleden.

Opiniemakers lachen de jonkvrouw uit

Arthur van Amerongen heeft de enige juiste reactie op deze walgelijke klaagzang van een vrouw die maandelijks binnenloopt door uw en mijn belastinggeld. Want, stelt de opiniemaker, dit zeurverhaal bevestigt "precies het beeld dat de meeste mensen van jonkvrouw Ellemeet hebben: een volstrekt humorloos, naargeestig, arrogant, opgewonden standje." Dat is werkelijk geen woord te veel gezegd.
Ook Rutger van den Noort heeft een heel goed punt. "Ik denk ook dat de meeste kamerleden uitvallen," schrijft hij, "omdat ze besluiten moeten nemen tegen hun eigen wil in en er daardoor mentale stress ontstaat." Dat is precies wat ik denk, inderdaad. Er zijn mensen in de Kamer met een geweten. Die gaan natuurlijk kapot aan leugenachtigheid, huichelarij, en bewust genomen besluiten die indruisen tegen álle wensen en denkbeelden van het volk.
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
Ellemeet en haar mede-psychopaten doen er verstandig aan om wat minder te klagen over het gedrag van de burgers die zij zouden moeten dienen... en om zich wat meer te verzetten tegen het wanbeleid van het kabinet dat diezelfde burgers massaal aan de bedelstaf brengt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten