voetbal wk 2022 scaled

In de Premier League stoppen de voetballers met de BLM traditie van knielen voor elke wedstrijd

Buitenlandaug 04 2022, 9:34
Dit weekend barst het voetbalgeweld weer los in Europa. De Premier League, de Bundesliga, Ligue 1 en onze eigen Eredivisie trappen weer af. Dit is voor de Engelse profvoetballers gelijk een goede gelegenheid om de marxistische traditie van knielen voor de wedstrijd bij het oud vuil te zetten.
De aanvoerders van de twintig Engelse clubs uitkomend in de Premier League melden dit in een gezamenlijk statement. Ze zullen alleen nog op specifieke momenten knielen. De elftallen zullen voortaan alleen nog knielen bij bepaalde wedstrijden, zoals bij de eerste en laatste speeldag van de Premier League, bekerfinales en duels tijdens de kerstdagen.
"We hebben besloten om komend seizoen alleen nog op bepaalde momenten op onze knieën te gaan om onze eensgezindheid tegen alle vormen van racisme te benadrukken. We blijven ons inzetten om racisme uit te bannen en om een inclusieve samenleving te creëren met respect en gelijke kansen voor iedereen", valt te lezen in een verklaring van de aanvoerders.
Hiermee lijkt er dus grotendeels een eind te komen aan deze foute BLM traditie van knielen voor de wedstrijd. We weten inmiddels dat de BLM-beweging een zeer foute marxistische club is die het kapitalisme en blanke mensen tot op het bot haten. Het is daarom best bespottelijk dat de meest kapitalistische sport van de wereld, het voetbal, waar miljarden in rond gaan knielt voor het marxisme.  
Het knielen voor de wedstrijd wordt door de Britse voetbalsupporters steevast met een fluitconcert begroet. En het helpt natuurlijk niet om racisme tegen te gaan. De Crystal Palace-aanvaller Wilfried Zaha zegt daarover; "Het maakt momenteel niet meer uit of we op onze knieën gaan of dat we blijven staan. Sommigen van ons worden nog steeds racistisch bejegend.'' Het zal mij niet verbazen dat het achterlijke knielen juist het racisme heeft aangewakkerd in de stadions.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten