Van Haga: “Zittende gelukszoekers in Maastricht die klagen over Nederlandse hulp direct uitzetten!”

Van Haga: “Zittende gelukszoekers in Maastricht die klagen over Nederlandse hulp direct uitzetten!”

We schreven er deze week over dat veertig asielzoekers afgelopen dinsdag hun spullen op het trottoir bij het provinciehuis in Maastricht hadden neergezet om een zitactie houden. Omdat zij hun opvangplek onmenselijk vonden en een betere plek wilden krijgen om opgevangen te worden. Dit verhaal schoot bij veel Nederlanders in het verkeerde keelgat zo ook bij Wybren van Haga van BVNL.

“Deze asielzoekers, voornamelijk Syrische mannen die derde-landers uit veilige landen zijn, klagen over de oncomfortabele veldbedden en zitten volgens hen in een te kleine en koude ruimte”, aldus Van Haga die het bezopen vindt dat de eisen van deze gelukszoekers ook nog zijn ingewilligd. Verder wijst de BVNL-er op het feit dat de ‘vluchtelingen’ pas recent zijn aangekomen. “Te gek voor woorden dat asielzoekers uit deze groep eerst zeven jaar in Duitsland zijn geweest en daarna een jaar in Frankrijk. Derdelanders dus die helemaal niks in ons land te zoeken hebben en al jaren geïntegreerd hadden moeten zijn in Duitsland en Frankrijk.”

Dit is ook de reden dat van Haga direct na het zomerreces een debat heeft aangevraagd in de Tweede Kamer over de asielcrisis die onder leiding van VVD-staatssecretaris Van der Burg volledig ontspoort. “200.000 asielzoekers in het eerste halfjaar van 2022, waaronder veel derde- en veiligelanders en asielzoekers die tijdens hun asielaanvraag het dievenpad kiezen. Er moet direct een immigratiestop worden ingevoerd, voordat ons land door haar hoeven zakt,” aldus Van Haga, die onder meer pleit voor grenscontroles en het opzeggen van het VN-Vluchtelingenverdrag uit 1951. “Dat verdrag bemoeilijkt opvang in de eigen regio en heeft een enorm aanzuigende werking, omdat iedere aanvraag in behandeling moet worden genomen.”

Het wordt tijd dat deze asielcrisis wordt beëindigd. De grenzen moeten dicht voor gelukszoekers. Gelukszoekers die lopen te klagen over hun (tijdelijke) verblijf moeten gelijk het land worden uitgezet. Voor ''stank voor dank'' moet geen plaats zijn in ons land en hun ondankbare eisen moeten zeker niet worden ingewilligd. Dit idiote beleid van de globalisten slaat dadelijk ook het draagvlak weg voor opvang van echte politieke- en oorlogsvluchtelingen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties