shutterstock 325232315

EU-machtsgreep! Europees Hof dwingt Duitsland familieleden van minderjarige 'vluchtelingen' op te nemen, zelfs als ze al volwassen zijn geworden

EUaug 04 2022, 11:20
Het Europese Hof van Justitie heeft zowaar een immigratiemachtsgreep gepleegd. Dat zegt Thierry Baudet op Twitter. Het Hof heeft namelijk besloten dat Duitsland familieleden van 'minderjarige' 'vluchtelingen' moet toelaten in het land - om er te wonen. Ja, óók als de 'minderjarige vluchtelingen' in de tussentijd al lang meerderjarig zijn.
Geschifter dan dit wordt het niet. Het Europees Hof van Justitie vindt dat EU-lidstaten gezinsleden van minderjarige vluchtelingen een verblijfsvergunning moet geven, zelfs als de minderjarigen in kwestie reeds volwassen zijn. Want, meh, mensenrechten.
De achterlijke beslissing in kwestie kan hier gelezen worden. ,In het Duits. Want ja, die Duitsers moeten natuurlijk wel in hun eigen taal bediend worden. Dit in tegenstelling tot Nederlanders die genoegen moeten nemen met Engels, Duits of Frans. Want wij zijn klein en daarom eigenlijk gewoon irrelevant. En trouwens, waarom stappen we niet gewoon over op zo'n buitenlandse taal? Dat is veel praktischer, vinden de boven-ons-gestelden toch al. Vandaar dat ze het onderwijs op universiteiten en dergelijke steeds vaker helemaal in het Engels doen.
Maar dat geheel terzijde. Waar het hier natuurlijk om gaat is dat het Europees Hof van Justitie besloten heeft dat verblijfsvergunningen verstrekt moeten worden aan gezinsleden van vluchtelingen die als minderjarigen naar Duitsland zijn gekomen. Doet Duitsland dat niet - en dat gebeurt momenteel niet - dan zou dat in strijd zijn met Europees Recht .
Knettergek, natuurlijk. Dit is geen 'Europees Recht,' dit is geen Europees Recht; dit is een Hof van losgeslagen Europese D66-rechters die hun eigen hobby's opleggen aan de héle EU.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Natuurlijk betekent dit dat Nederland óók gedwongen kan worden verblijfsvergunningen te verlenen aan al die gezinsleden van 'vluchtelingen' die bij aankomst beweren minderjarig te zijn. Want wat voor één EU-land geldt, geldt ook voor al die andere lidstaten. Het is dus niet alleen een Europese coup in Duitsland, maar in álle EU-landen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten